Samenwerken?

Sinds ik weet hoe ik met letters woorden kan maken, ben ik bezig met taal. Als klein meisje was ik vaste klant bij de bibliotheek en schreef ik dagboeken vol met al mijn eigen avonturen. Ondertussen heb ik mijn eigen kleine bibliotheek in huis en al mijn belevenissen zijn hier te vinden op gewooniloon.com.

Ook in mijn werkende leven ben ik altijd bezig geweest met taal, want ik ben al meer dan twaalf jaar docent Nederlands op een vmbo-school. Omdat ik nog veel meer met taal wil doen, ben ik anderhalf jaar geleden gestart met de basisopleiding Schrijven bij de Schrijversacademie en nu heb ik de opleiding Redacteur bijna afgerond. 

Mijn passie voor taal is alleen maar groter geworden en daarom heb ik me op 4 maart 2022 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om aan de slag te gaan als freelancer.

Waar kan ik je mee helpen? Ik kan teksten corrigeren, manuscripten redigeren en proeflezer zijn voor jouw verhaal. Jij bent de auteur en eigenaar van het verhaal en ik werk graag met je samen om het nog beter te maken.

Diensten en tarieven

Corrigeren

Tijdens het corrigeren let ik alleen op de taal. Denk hierbij aan spelling, grammatica, formulering, interpunctie en typfouten. Je krijgt de tekst foutloos terug, maar het blijft wel jouw verhaal.

€ 50,-

per 10.000 woorden

(excl. btw)

Proeflezen

Als proeflezer wil ik een vriendelijke, maar kritische blik werpen op je verhaal. Ik schrijf een uitgebreid leesrapport voor je en zal feedback geven. Ik zal onder andere kijken naar structuur, stijl, perspectief en personages.

€ 60,-

per 10.000 woorden

(excl. btw)

Redigeren

Bij het redigeren komt alles samen. Je krijgt een uitgebreid leesrapport met eerlijke feedback en daarnaast wordt de tekst gecorrigeerd. Samen maken we je verhaal nog beter en ik vind het belangrijk dat jouw verhaal blijft aanvoelen als jouw verhaal.

€ 85,-

per 10.000 woorden

(excl. btw)

Overig

Kan ik op een andere manier helpen met een tekst of met je verhaal? Stuur een berichtje en samen vinden we een oplossing. 

Meer informatie?