De week in foto's

46.22.7 - De week in foto's #119
De week in foto's
De week in foto’s #119

De laatste maand van 2022 is alweer aangebroken en hier in huis is ondertussen alles al versierd. Afgelopen week ben ik wat meer op pad geweest om prikkels op te zoeken en soms gaat dat wel goed en soms wat minder. Wel fijn om wat meer van huis te zijn.

De week in foto's #118
De week in foto's
De week in foto’s #118

Afgelopen week was een iets drukkere, maar erg fijne week. De week begon met bezoek van vrienden uit het oosten en eindigde met mijn verjaardag. En zoals je misschien wel weet, ben ik elk jaar heel erg graag jarig. Kijk je mee naar De week in foto’s #118? Zoals elke

44.22.2 - De week in foto's #117
De week in foto's
De week in foto’s #117

Het is een week voor mijn verjaardag en ik heb er toch een partijtje zin in . Het gaat goed met me en ik hoop dat deze stijgende lijn doorzet, want het voelt zo fijn om gewoon weer een beetje Ilona te zijn. Mijn week was, zoals al weken, rustig,

De week in foto's #116
De week in foto's
De week in foto’s #116

Na een flinke urineweginfectie ging het deze week steeds een beetje beter. Sinds weken voel ik me eindelijk weer een beetje mens en dat geeft moed. Ik weet ondertussen dat ik niet te snel moet juichen, maar laten we hopen dat ik op de goede weg ben. Kijk je mee naar

De week in foto's #115
De week in foto's
De week in foto’s #115

Tijd voor De week in foto’s #115 en het was me het weekje wel weer hoor. 2 september zat ik bij de huisartsenpost vanwege een auto-ongeluk en op 2 november zat ik bij de spoedeisende hulp omdat de huisarts dacht dat ik een blindedarmontsteking had. Ik ben nu een beetje bang

De week in foto's #114
De week in foto's
De week in foto’s #114

Afgelopen week was het herfstvakantie en daar had ik erg naar uitgekeken. Helaas was het niet zo’n beste week. Ik had de herfstvakantie veel te groot gemaakt in mijn hoofd, omdat ik deze week als een soort eindpunt van mijn ziek zijn zag. Vanaf hier weer terug naar normaal. Helaas

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.