De week in foto's

1.15.3. - De week in foto's #190
De week in foto's
De week in foto’s #190

Als je op vrijdagmiddag op de bank in slaap valt dan weet je dat het een drukke week is geweest. Van Amsterdam naar Breda en van boksen naar poetsen. Kijk je mee naar De week in foto’s #190? De beste ochtenden beginnen met de Formule 1. De race van afgelopen

14.24.2 - De week in foto's #189
De week in foto's
De week in foto’s #189

Chai Latte, Holy Moly, Domino ofzo, Ozzy en Nibbit, rollers, Loops, kapper, paracetamol en Gouda… zomaar wat woorden die te maken hebben met afgelopen week. Kijk je mee naar De week in foto’s #189? Zondagochtend, Eerste Paasdag. Je doet je best om er op je paasbest uit te zien, dus

13.24.2 - De week in foto's #188
De week in foto's
De week in foto’s #188

Als deze De week in foto’s #188 verschijnt is het 31 maart. Stiekem had ik toch de hoop dat de zon al veel zou schijnen en we al konden genieten van de lente. Helaas lijkt het wel herfst… Ik wil niet zeuren, maar ben er toch een beetje klaar mee

12.24.2 - De week in foto's #187
De week in foto's
De week in foto’s #187

Hé, wat leuk dat je komt kijken bij De week in foto’s #187. Afgelopen week had ik weinig spannende afspraken, maar toch was het een fijne week. Kijk je weer mee? Zondagochtend ging ik met mijn opa en vader naar de kerk. Er was een dienst voor oma, dus ik

11.24.6 - De week in foto's #186
De week in foto's
De week in foto’s #186

Wat een fijne week heb ik weer achter de rug. We begonnen de week bij Andrea en Martin in Nieuw Heeten en ik sloot ‘m rolschaatsend af. Genoten met een hoofdletter G. Kijk je mee naar De week in foto’s #186? Zondagochtend werden we wakker in Nieuw Heeten. Een rustige

10.24.1 - De week in foto's #185
De week in foto's
De week in foto’s #185

Soms lukt het me om veel foto’s te maken in een week en soms lukt het helemaal niet. Deze week lukte het iets minder goed 🙈. Toch heb ik een fijne week achter de rug. Kijk je mee naar De week in foto’s #185? Goedemorgen! Misschien heb ik zo weinig

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.