De week in foto's

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #99

Het is alweer tijd voor De week in foto’s #99. Afgelopen week was weer een prima week met weinig bijzonderheden en dat is ook wel eens lekker. Kijk je mee? Zondagochtend was het niet echt lekker weer, maar ik heb toch mijn hardloopschoenen aangetrokken. Een rood hoofd betekent dat ik

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #98

Wat een heerlijke week heb ik achter de rug. Jij ook? Het was lekker weer en ik werd enorm verwend door mijn lief. Ik heb veel foto’s, dus laten we snel beginnen met De week in foto’s #98. Bijna elke zondag starten we met de hokken van de kippen en

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #97

Ondanks dat het een drukke en gezellige week was, heb ik deze week niet veel foto’s gemaakt. Hoe dat precies komt, weet ik niet zo goed. Kijk je mee naar De week in foto’s #97? Op zondag gingen we op bezoek bij opa en Luna mocht mee. Ze vindt het

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #96

Vorige week vertelde ik je dat ik vol spanning zat te wachten op mijn nieuwe rolschaatsen en afgelopen maandag werd het langverwachte pakketje eindelijk afgeleverd. De week in foto’s #96 wordt misschien heel saai, want mijn rolschaatsen komen heel vaak in beeld. Scroll je nog verder? Na vier dagen op

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #95

Persoonlijk zou ik er best aan kunnen wennen: twee dagen werken en vijf dagen vrij. Niets mis mee, dacht ik zo. Afgelopen week was het Hemelvaart en mijn weekend begon al op dinsdagavond. Mike ging een weekendje weg met de motor en ik had plannen met Judith. Kijk je mee

De week in foto's
De week in foto's
De week in foto’s #94

Na een paar zonovergoten weken, kwamen er deze week flinke buien over het land heen. Het werd ook wel een beetje tijd, want de grond begon alweer uit te drogen. Mijn week was verder niet heel bijzonder en eindigde zelfs verdrietig. Kom, ik neem je mee met De week in foto’s