De week in foto's

12.23.5 - De week in foto's #135
De week in foto's
De week in foto’s #135

Vorige week vertelde ik je al dat het steeds beter lijkt te gaan en deze week heb ik weer een goede week achter de rug. Ik wil niet te vroeg juichen, maar blij ben ik wel. Afgelopen week was minder druk, maar wel fijn. Kijk je mee naar De week

11.23.1 - De week in foto's #134
De week in foto's
De week in foto’s #134

Voor het eerste sinds vorig jaar juli heb ik deze week weer vier dagen gewerkt. Wel nog maar drie uurtjes per dag, maar het begin is er. En eerlijk, het ging eigenlijk erg goed. Helaas heb ik daardoor wel wat minder foto’s gemaakt van mijn week. Ik moet er waarschijnlijk

10.23.14 - De week in foto's #133
De week in foto's
De week in foto’s #133

Na een prachtige week zon, hebben we de afgelopen week, voor mijn gevoel, alleen maar regen gehad. Desondanks heb ik een fijne week gehad en ik laat je graag zien hoe die eruit heeft gezien. Kijk je mee naar De week in foto’s #133? Eigenlijk hoort deze foto nog bij

9.23.6 - De week in foto's #132
De week in foto's
De week in foto’s #132

Na een week vakantie was het deze week weer tijd om te gaan werken. Daarnaast heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk van het zonnetje te genieten en werd er natuurlijk weer lekker gegeten. Kijk je mee naar De week in foto’s #132? De mooiste ochtenden beginnen met een zonnetje en

8.23.0 De week in foto's #131
De week in foto's
De week in foto’s #131

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie in het zuiden en daar heb ik lekker van genoten. Ik ben met een vriendin naar Wijnegem geweest en met Mike naar Loods 5. Verder heb ik lekker mijn gemak gehouden. Kijk je mee naar De week in foto’s #131? Feest! Drie van deze knapperds

7.23.5 - De week in foto's #130
De week in foto's
De week in foto’s #130

De voorjaarsvakantie is begonnen en dat betekent dat iedereen hier ongeveer in de lampen hangt, want het is carnaval. Zelf vier ik het al jaren niet meer, maar ik vind alle filmpjes en foto’s die voorbij komen erg leuk. Afgelopen week heb ik voor het eerst drie dagen gewerkt en

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.