De week in foto's

21.23.7 - De week in foto's #144
De week in foto's
De week in foto’s #144

Ben jij ook zo blij dat het zonnetje zich weer vaak laat zien én dat de temperaturen omhoog gaan? Ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten, want ik keek er al even naar uit. Afgelopen week was een fijne week en ik laat het je graag zien. Kijk je

20.23.3 - De week in foto's #143
De week in foto's
De week in foto’s #143

Wat leuk dat je er (weer) bent 😊. Afgelopen week heb ik mijn gemak gehouden, omdat ik niet zo heel erg fit was. Dat kon ook prima, want ik hoefde maar twee dagen te werken. Kijk je mee naar De week in foto’s #143? Vorige week vertelde ik al dat

19.23.16 - De week in foto's #142
De week in foto's
De week in foto’s #142

De eerste week na de vakantie was meteen erg druk en ik ben (natuurlijk) over mijn eigen grenzen gegaan. Gelukkig lijk ik hier sneller van te herstellen, dus ook dat is vooruitgang. Toch ga ik het de komende week een beetje beter plannen. Kijk je mee naar De week in

18.23.8 - De week in foto's #141
De week in foto's
De week in foto’s #141

Helaas, de laatste week van de vakantie zit er alweer op. Ondanks dat ik echt meer mijn rust heb gepakt, was het toch weer een drukke week. Ik klaag niet, want ik heb ontzettend genoten. Kijk je mee naar De week in foto’s #141? Deze schapen moedigden mij aan op

17.23.9 - De week in foto's #140
De week in foto's
De week in foto’s #140

De eerste week meivakantie zit er alweer op en het was drukke, maar zeer fijne week. Veel vrienden gezien, genoten van veel te veel lekker eten en ook nog even op en neer naar Groningen geweest. Kijk je mee naar De week in foto’s #140? Zondagochtend stond ik al vroeg

16.23.3 - De week in foto's #139
De week in foto's
De week in foto’s #139

Joehoeeee… de meivakantie is begonnen! Voordat we gaan genieten van twee weken welverdiende rust, blikken we eerst even terug op afgelopen week in De week in foto’s #139. Kijk je mee? De zondag begon met een lesje sporten bij Dear Good Morning. Ik word zo fit 🙈. ’s Middags kwamen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.