Over mij

Hi, leuk dat je er bent. Ik ben Ilona, 40 jaar en sinds 2020 blog ik op gewooniloon.com over boeken, beauty, lifestyle, reizen en meer. Als ik ergens blij van word dan schrijf ik er over, want misschien word jij er ook blij van.

Over mij - Ilona 1

In het dagelijkse leven werk ik in het onderwijs en op mijn vrije dagen werk ik met veel liefde aan mijn blog. In mijn hoofd ben ik altijd bezig met mijn volgende artikel en ik kan uren bezig zijn met foto’s maken en schrijven. Mijn bezoekersaantallen groeien en daar krijg ik nog meer energie van. Mijn eigen plekje op het wereldwijde web en hopelijk voor jou een plekje om even tot rust te komen.

Gewoon Iloon - Profielfoto

De afgelopen jaren heb ik diverse samenwerkingen mogen doen, bijvoorbeeld met Be Koala, De Dierenapotheker, Solid Brush en Miss Jules. Met veel plezier test ik producten uit en schrijf ik er een eerlijke review over. Mocht je graag samen willen werken, stuur dan een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com. 

Mocht je nog meer over me willen weten dan zou ik zeker mijn artikel Meet the blogger lezen. Er is ook een tweede deel, maar ik wil je natuurlijk niet overspoelen met informatie. Ook ben ik te vinden op Instagram, en Pinterest. Zien we elkaar daar?

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.