Leuk!

Een paar maanden geleden kwam het artikel Stom! uit en daarin vertelde ik wat ik allemaal stom vind. Tijd om het om te draaien, want in Leuk! vertel ik wat ik allemaal leuk vind. Een beetje positiviteit vandaag.

1. Nederlandse seizoenen

Misschien is het leukste aan Nederland dat we mogen genieten van alle seizoenen en ik vind ze allemaal bijzonder. Ik ben dol op schaatsen, dus een koude winter met bevroren sloten vind ik fantastisch. Helaas komt dat niet zo heel vaak meer voor, maar ik kan ook genieten van koude (droge) dagen. De herfst is prachtig vanwege de mooie kleuren in de natuur en de lente laat zien dat we altijd opnieuw kunnen starten. En in de zomer vind ik het heerlijk om heel de dag op slippers te kunnen lopen. Wat hebben we toch een geluk.

2. Dieren

Dit zal geen verrassing zijn, want ik ben dol op dieren. Ik ben niet alleen dol op onze eigen diertjes, maar ik kan genieten van (bijna) alle dieren. Meer dan tweeëneenhalf jaar geleden ben ik gestopt met vlees eten en dat was een erg goede beslissing. Vis eet ik niet heel vaak, maar daar ben ik nog niet mee gestopt. Diertjes zijn in ieder geval erg belangrijk in mijn leven.

Kroelen met Luna
Kroelen met Luna

3. Huppelen

Heb je wel eens geprobeerd te huppelen zonder te lachen? Het is bijna onmogelijk en het maakt je meteen een stuk vrolijker. Mensen zouden vaker moeten huppelen.

4. Efteling

Er is één plek in Nederland waar ik het liefst elke dag wel even naartoe zou willen gaan en dat is de Efteling. Ik vind pretparken altijd leuk om te bezoeken, maar de Efteling is het mooiste park van allemaal. Over elke stoeptegel en grassprietje is nagedacht en er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. Ik kan gerust een dagje in dat park rondlopen zonder in een attractie te gaan, want ik geniet alleen al van het park zelf =).

Leuk!

5. Lezen

Tjah, moet ik hier meer over zeggen? Lezen doe ik al heel mijn leven veel en dat zal nooit veranderen. Lezen is leuk!

6. Spontane uitjes

Tegenwoordig zit de agenda vaak vol met allerlei sociale afspraken. Heel erg leuk, maar er is vaak weinig spontaans aan. Mike en ik plannen wel eens een weekend zonder afspraken in, zodat we even tijd voor elkaar en de diertjes hebben. Des te leuker is het dan om spontaan op pad te gaan en leuke dingen samen te doen.

2.1.2
Een spontane boswandeling doet het altijd goed

7. Rolschaatsen

Rolschaatsen vind ik heerlijk om te doen, maar helaas is het echt al veel te lang geleden dat ik mijn skates onder mijn voeten had. Ik hoop er deze week weer tijd voor te hebben, want rolschaatsen is mijn manier om even de wereld te kunnen vergeten. Het wordt wel weer eens tijd voor een artikel over rolschaatsen, vind je niet?

Rolschaatsen
Heerlijk dit!

8. Eten

Zelf koken, eten halen of uit eten gaan; ik vind het allemaal leuk. Eten is een noodzaak, maar ik kan er ook ontzettend van genieten. Het liefst eet ik Italiaanse pasta’s.

9. Huispak/joggingpak

Als ik na een lange dag werken thuiskom en niet meer weg hoef de rest van de avond dan kleed ik me altijd meteen om. Het liefst trek ik dan mijn zachtste joggingbroek en mijn grootste trui aan. Het ziet er vaak niet uit, maar genieten is het wel.

10. Concerten bezoeken

Mijn favoriete avondje uit is het bezoeken van een concert. Ik zal niet snel naar de kroeg gaan om naar bandjes te luisteren, maar concerten van ‘grote’ artiesten bezoeken vind ik heel leuk. Adele, Ed Sheeran, Christina Aguilera, P!NK, The Script… ik word er blij van. De afgelopen jaren is het natuurlijk even rustig geweest, maar in april 2022 ga ik naar One Republic en in juli weer naar Ed Sheeran. Hopelijk komen de Backstreet Boys ook snel weer… 

Deze post was nog best lastig om te schrijven, want ik vind zoveel dingen leuk. Daarnaast wilde ik niet teveel in herhaling vallen (dat is misschien toch mislukt). Ik hoop dat je Leuk! leuk vond en vertel me gerust wat jij Leuk! vindt. Ik hoor het graag.

Liefs! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.