Gewoon Iloon is even op vakantie, maar…

Op het moment van typen zit ik met mijn laptopje onder de Oostenrijkse zon en heb ik net een heerlijke pizza naar binnen zitten werken… ik ben op vakantie! Dat betekent ook dat het wat rustiger zal zijn op gewooniloon.com. De week in foto’s zal gewoon elke zondag online komen, maar verder hoef je even niet veel te verwachten. Mocht ik opeens zin hebben om te typen dan zal ik dat ook zeker niet laten, dus laat je vooral verrassen 🙈. 

Op vakantie 2024

Geniet van je vakantie als je die hebt en maak van elke dag iets moois. 

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik maak op Gewoon Iloon gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang zonder extra kosten voor jou. Jij merkt hier niets van en ik word er een beetje mee geholpen. Mocht je hier vragen over hebben dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

4 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Profielfoto Gewoon Iloon 2024

Mijn naam is Ilona en ik vind het heel leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn eigen plekje op het internet. Al mijn hele leven schrijf ik graag en sinds 2020 deel ik dat met mijn lezers, van persoonlijke verhalen tot reviews van producten waar ik enthousiast over ben. Wil je meer over mij weten of heb je interesse in een samenwerking? Klik dan hier. Voor nu wens ik je veel leesplezier.

Liefs!

Advertentie
We Mogen Weer 2024We Mogen Weer 2024
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.