De week in foto’s #211

Leuk dat je komt kijken bij De week in foto’s #211. Dit is mijn zevenhonderdste (!) blogpost op Gewoon Iloon…. Niet te geloven toch? Van die zevenhonderd berichten heb ik al 211 keer mijn week laten zien. Kijk je deze keer ook weer mee?

38.24.1 - De week in foto's #211
Zondag was een rustig dagje en dat had ik ook wel even nodig. Luna was er ook aan toe (en nee, dit zijn niet mijn benen 🙈).
38.24.2 - De week in foto's #211
Tijdens de race deed ik mijn nagels en ik ben blij met het eindresultaat. Iets minder blij met het resultaat van de race helaas.
38.24.3 - De week in foto's #211
's Avonds ben ik een paar uur de badkamer ingedoken. Heerlijk om even aan te rommelen.
38.24.4 - De week in foto's #211
Weer een nieuw huisdiertje erbij. Ik vind dit soort beestjes prachtig, maar ik heb liever dat ze buiten slapen in plaats van in de slaapkamer.
Select F3 2024Select F3 2024
38.24.5 - De week in foto's #211
Woensdagochtend had ik een heel prettig gesprek op deze plek. Er is veel om over na te denken en mijn hoofd maakt op het moment overuren.
38.24.6 - De week in foto's #211
Daarna ben ik snel even naar Rosada gelopen, want Juud had gevraagd of ik wat sportbh's wilde halen. Ik heb er zelf ook maar een paar meegenomen, want de wasmachine staat niet stil op het moment.
38.24.7 - De week in foto's #211
De rest van de middag heb ik aan mijn blog gewerkt. Ik heb er op het moment veel te weinig tijd voor en dat vind ik erg jammer.
38.24.8 - De week in foto's #211
We moesten deze week ook weer naar de dierenarts voor een herhaalprik. Ze gaat niet graag mee, maar ze was wel erg lief.
38.24.9 - De week in foto's #211
Ik slaap op het moment niet zo heel goed en dat ben ik eigenlijk niet gewend. Hopelijk is dit tijdelijk.
38.24.10 - De week in foto's #211
Ook flink hoofdpijn erbij, dus mijn ochtend begon top. Gelukkig werd het snel minder en had ik een prima (werk)dag.
38.24.12 - De week in foto's #211
Zaterdag waren Mike en ik zes jaar getrouwd ❤️.
38.24.11 - De week in foto's #211
Dit musje wilde ons feestje mee vieren, maar vloog tegen het raam omhoog. Hij moest even bijkomen, maar vliegt weer rond ondertussen.
38.24.13 - De week in foto's #211
We sloten de week af in Eindhoven...
38.24.14 - De week in foto's #211
... in Muziekgebouw Eindhoven...
38.24.15 - De week in foto's #211
... met Clouseau. Ik had niet heel veel verwachtingen, maar vond het enorm leuk. Koen Wauters is een fijne man om naar te kijken kan ik je vertellen.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #211. Ik hoop dat jij ook een fijne week achter de rug hebt.

Komende week staat er nog niet heel veel op de planning. Wel zie ik Vera eindelijk weer eens en gaan we misschien een paar dagen naar Valkenburg. Moet het weerbericht nog wel een beetje beter worden.

Maak jij er ook weer iets moois van?

Liefs!

Ik maak op Gewoon Iloon gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang zonder extra kosten voor jou. Jij merkt hier niets van en ik word er een beetje mee geholpen. Mocht je hier vragen over hebben dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

2 reacties

  1. Gefeliciteerd met jullie 6 jaar! Vervelend wanneer je niet goed slaapt, hoop dat het tijdelijk is. Ik ben zo benieuwd naar de plannen die nu nog gehuld zijn in geheimzinnigheid 🙃. Deze komende week klinkt leuk, veel plezier als Valkenburg doorgaat, fingers crossed voor mooi weer!

  2. Gefeliciteerd met jullie 6-jarig huwelijk! Wel vervelend dat je niet zo goed slaapt. Heb je te veel om na te denken? Ik ben wel heel benieuwd wat je bij de Playdome voor een gesprek had. Die plek ken ik wel (lang lang geleden eens gaan karten daar). Fijne nieuwe week!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Profielfoto Gewoon Iloon 2024

Mijn naam is Ilona en ik vind het heel leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn eigen plekje op het internet. Al mijn hele leven schrijf ik graag en sinds 2020 deel ik dat met mijn lezers, van persoonlijke verhalen tot reviews van producten waar ik enthousiast over ben. Wil je meer over mij weten of heb je interesse in een samenwerking? Klik dan hier. Voor nu wens ik je veel leesplezier.

Liefs!

Advertentie
We Mogen Weer 2024We Mogen Weer 2024
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.