Gewoon Iloon schrijft… over de herfst van 2024

Ken je dat gevoel? Dat er ontzettend veel gebeurt, maar eigenlijk ook helemaal niets? Mijn hoofd maakt overuren, maar ondertussen heb ik het gevoel dat ik stilsta. Misschien hoort dit gevoel een beetje bij de herfst van 2024. Vandaag schrijf ik lekker alles van me af. Lees je mee?

De laatste maanden van het jaar

Nog twee en een halve maand en het jaar 2024 zit er alweer op. Ik zeg het redelijk vaak, maar de tijd vliegt echt voorbij. Na een rustige zomer staat de agenda vol met afspraken en er is weinig ruimte voor rust en/of spontane momenten. November heb ik anders gepland en krijg ik, als het goed is, wat meer rust. Ik kan je vertellen dat ik er enorm naar uit kijk.

Gewoon Iloon schrijft over de herfst UA

Keuzes, keuzes, keuzes

Zoals je misschien wel weet ben ik al een tijdje met een plan bezig waar ik nog niet veel over kan/wil zeggen. Ik kan je wel vertellen dat de plannen steeds concreter worden, maar ook steeds spannender. Heel leuk, ver uit mijn comfort zone en doodeng 🙈. Ik zit nu op het punt dat ik of moet stoppen of door moet pakken en dat zorgt voor slapeloze nachten. Ik vind dat je je dromen achterna moet gaat, dus misschien heb ik de keuze al wel gemaakt en durf ik dat nog niet hardop uit te spreken.

Update mama

In september is mijn moeder geopereerd en de eerste weken verliepen eigenlijk heel goed. Ze had geen pijn meer en ze kon zich aardig redden met haar arm in het gips. Twee weken geleden zag ze dat er vocht door het gips heen kwam, dus zijn mijn ouders terug naar het ziekenhuis gegaan. De wond was gaan ontsteken, dus gips eraf en mijn vader moest twee keer per dag de wond spoelen. Niet handig, maar prima. Nu is er deze week een foto gemaakt om te kijken of de breuk goed geneest en er blijkt een breuk bij gekomen te zijn. Hoe? Geen idee. Vervelend? Dat is zacht uitgedrukt.

Gewoon Iloon schrijft herfst 2024 2
Gewoon Iloon schrijft over de herfst

Vakantieplannen

Ik hoor al zoveel mensen praten over de vakantieplannen van 2025, dus het begint bij mij ook weer te kriebelen. Ik denk dat Mike en ik rond de meivakantie richting Ibiza gaan, maar we hebben nog geen idee voor de zomervakantie. Mocht je een leuk idee hebben dan hoor ik het graag =).

Nog 42 nachtjes slapen

Over twee weken zitten we in de allerleukste maand van het jaar, want dan begint de maand november. Dat betekent dat mijn favoriete dag eraan komt, want over 42 nachtjes ben ik jarig. 26 november word ik 41 jaar en ik kijk er nu al naar uit. Dit jaar ben ik op dinsdag jarig en dat is een beetje jammer, maar mag de pret niet gaan drukken. Ik geniet nu nog maar even van mijn 40-jarige bestaan.

Gewoon Iloon Schrijft...

The end!

Dit was Gewoon Iloon schrijft… over de herfst van 2024. Volgende keer hoop ik je iets meer te kunnen vertellen over mijn geheime plannen 😊.

Wat houdt jou bezig op dit moment?

Liefs.

BoekenBoeken

Ik maak op Gewoon Iloon gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang zonder extra kosten voor jou. Jij merkt hier niets van en ik word er een beetje mee geholpen. Mocht je hier vragen over hebben dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

3 reacties

  1. Heerlijke blog. Ja, ik ben het zo met je eens. November is een prachtige maand. Ik ben ook jarig dan. En wij hebben een voorjaarsvakantie geboekt. Voordaat het voorjaar begint eigenlijk, in maart. Heb er nu al zin in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Profielfoto Gewoon Iloon 2024

Mijn naam is Ilona en ik vind het heel leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn eigen plekje op het internet. Al mijn hele leven schrijf ik graag en sinds 2020 deel ik dat met mijn lezers, van persoonlijke verhalen tot reviews van producten waar ik enthousiast over ben. Wil je meer over mij weten of heb je interesse in een samenwerking? Klik dan hier. Voor nu wens ik je veel leesplezier.

Liefs!

Advertentie
We Mogen Weer 2024We Mogen Weer 2024
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.