De week in foto’s #11

Pompoenen, mondkapjes, fijne boeken, shoppen en weer op bezoek bij de dierenarts; deze week was erg divers. Kijk je mee? 

Zondag 27 september 2020
Maandag 28 september 2020
Dinsdag 29 september 2020
Woensdag 30 september 2020
Donderdag 1 oktober 2020
Vrijdag 2 oktober 2020
Zaterdag 4 oktober 2020

Komende week gaan we echt door de school met mondkapjes, dus ik ben erg benieuwd hoe dat zal lopen. Ik maak me ook wel zorgen over de huidige cijfers over het coronavirus, maar ik hoop dat ze komende week weer wat zakken. Een nieuw lockdown moeten we toch proberen te voorkomen. 

Heb jij een fijne week gehad? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.