De week in foto’s #11

Pompoenen, mondkapjes, fijne boeken, shoppen en weer op bezoek bij de dierenarts; deze week was erg divers. Kijk je mee? 

Zondag 27 september 2020
Maandag 28 september 2020
Dinsdag 29 september 2020
Woensdag 30 september 2020
Donderdag 1 oktober 2020
Vrijdag 2 oktober 2020
Zaterdag 4 oktober 2020

Komende week gaan we echt door de school met mondkapjes, dus ik ben erg benieuwd hoe dat zal lopen. Ik maak me ook wel zorgen over de huidige cijfers over het coronavirus, maar ik hoop dat ze komende week weer wat zakken. Een nieuw lockdown moeten we toch proberen te voorkomen. 

Heb jij een fijne week gehad? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.