#Lijstjes: De 5 beste concerten die ik bezocht heb

Eén van mijn hobby’s is het bezoeken van concerten. Ik ben dol op muziek en ga per jaar ongeveer vier keer naar een concert toe. Er zijn een paar shows die er voor mij uitspringen, dus ik deel vandaag mijn lijstje met de 5 beste concerten die ik heb bezocht. Allemaal absolute aanraders als je het mij vraagt.

Adele - BST Hyde Park London 2022

Adele heb ik al vier keer live mogen zien en vooral haar concert in Hyde Park Londen vond ik magisch. Ten eerste omdat het in London was, ten tweede omdat Adele fenomenaal is en ten derde omdat zij écht veel contact zoekt met haar fans tijdens de show. Zij staat niet ‘zomaar’ haar show te geven, maar laat ook zien dat ze een normaal mens is.

5 beste concerten 2

Coldplay- Music of the Spheres 2023

Je hebt concerten en je hebt concerten van Coldplay. Ik ben niet de grootste fan van hun muziek, maar de shows van deze band zijn ongelooflijk. Het is van de eerste tot en met de laatste noot bijzonder. Het podium, de beelden, de lichteffecten, de band… over alles is nagedacht. Absoluut een aanrader om naartoe te gaan als de kans zich voordoet.

Bol AlgemeenBol Algemeen

P!NK- Beautiful Trauma World Tour 2019

Vandaag (woensdag 10 juli) ga ik voor de vierde keer naar een show van P!NK. Ik ben groot fan en vind ongeveer alles van haar geweldig, zo ook haar shows. Deze vrouw vliegt door de zaal, doet aan acrobatiek, rent van hot naar her en blijft live fantastisch klinken. Er is niemand die bij haar in de buurt komt als het gaat om performance. Wat een held!

5 beste concerten 1.22

Taylor Swift - The Eras Tour

Het is een drukke week met concerten, want afgelopen week ben ik naar The Eras Tour van Taylor Swift geweest. Ik ben geen die hard Swiftie, maar deze vrouw wilde ik wel heel graag zien optreden. Drie en een half uur heeft ze op het podium gestaan en mochten we genieten van al haar verschillende tijdperken. Naast dat ze erg goed is, heeft ze ook een prachtige show neergezet. Ook haar fans zorgen voor een fantastische sfeer. Erg leuk om te zien.

Backstreet Boys - Alle concerten

Ik lieg niet als ik zeg dat ik al meer dan twintig keer bij een concert van de Backstreet Boys ben geweest. Vanaf het moment dat ik ze voor het eerst op de radio hoorde, ben ik fan. We hebben het hier ondertussen al over meer dan 25 jaar 🙈. Ik kan nu heel stoer zeggen dat ik hier over heen gegroeid ben, maar zodra ze weer naar Nederland komen dan sta ik weer vooraan. Misschien niet de beste shows, misschien niet de beste artiesten, maar ik ga er heel goed op. 

5 beste concerten ooit 1.2

Dit zijn de 5 beste concerten die ik tot nu toe heb bezocht en ik doe een paar artiesten echt te kort nu (denk aan Ed Sheeran of Christina Aguilera). Het is niet anders. Ga jij regelmatig naar concerten of geef je daar helemaal niet om? Heb jij nog een artiest op je bucket list staan?

Liefs!

2 reacties

  1. Wat leuk om te lezen zeg! Ik moet zeggen dat ik niet veel concerten heb bezocht van buitenlandse artiesten. Alleen Ed Sheeran en Three Doors Down. Ed Sheeran is eenvoudig, maar daardoor fantastisch! En Three Doors Down een heel ander muziekgenre, maar live zijn ze nog leuker 🙂 Van de Nederlandse artiesten vind ik Racoon echt live a-ma-zing en Blof heeft me laatst héél erg verrast. Wat was dat leuk!

  2. Bij mij staan in dit lijstje ook The BackstreetBoys & PINK. Maar ook Westlife 🙂 Lang geleden maar waren erg mooie ervaringen. Leuk lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.