De week in foto’s #200

Zie je de titel? Het is vandaag de tweehonderdste keer dat ik met foto’s laat zien hoe mijn week eruit zag. Bi-zar! En elke week zijn er veel trouwe lezers die komen kijken. Bedankt ❤️. Laten we dan maar snel beginnen ook. Kijk je mee naar De week in foto’s #200?

27.24.1 - De week in foto's 200
De zondag begon met een lesje HIITIT. Deze tomaat vond het erg pittig, maar het was wel genieten.
27.24.2 - De week in foto's 200
Een kaartje geschreven voor elke collega in mijn team. Veel werk, maar wel fijn om te doen. Het werd erg gewaardeerd.
27.24.3 - De week in foto's 200
De maand juli is gestart en dat betekent dat het eerste half jaar weer voorbij is. De tijd vliegt.
27.24.4 - De week in foto's 200
Maandagmiddag hadden we een personeelsuitje en ik besloot te padellen. Ik bakte er vrij weinig van, maar Tess sloeg iedereen van de baan.
Bol AlgemeenBol Algemeen
27.24.5 - De week in foto's 200
Woensdag was het tijd voor de diploma-uitreikingen. Een behoorlijk lange dag, maar hier doen we het allemaal voor.
27.24.6 - De week in foto's 200
En als de week nog niet druk genoeg was, gingen we op donderdag met klas 1 tot en met 3 naar de Efteling. Geen straf hoor.
Deze meid ging voor het eerst mee de Baron in. Ze was heel stoer, totdat we er bijna waren 😂. Ze heeft het overleefd en kon nog lachen daarna.
27.24.8 - De week in foto's 200
Vrijdag was het de laatste dag van het schooljaar. Ondanks dat de vakantie dan voor de deur staat, is dit niet mijn favoriete dag van het jaar. Ik werd wel verrast met bloemen en chocolade. Zo lief. Doe ik toch iets goed waarschijnlijk.
27.24.9 - De week in foto's 200
Een bouwpakketje voor de zaterdagochtend...
27.24.10 - De week in foto's 200
... om het logeerbed een beetje af te scheiden van de gang. Niet per se mooi, wel handig.
27.24.11 - De week in foto's 200
We sloten de week af in de Johan Cruijff ArenA, want we gingen naar het concert van Taylor Swift.
27.24.12 - De week in foto's 200
Niet.Normaal.Goed. We hebben zo ontzettend zitten genieten. Bucket list-dingetje hoor.
27.24.13 - De week in foto's 200
Bandjes gekregen, bandjes geruild... De sfeer bij het concert was heel bijzonder. Het werd wel een latertje, want rond half twee stapten we eindelijk in bed.

Nog twee dagen werken en dan heb ik ook zomervakantie. Ik zou willen zeggen dat ik er aan toe ben, maar ik ben er eigenlijk nog niet echt mee bezig. 

Er staan wel leuke dingen op het programma, want woensdag mag ik weer naar de Johan Cruijff ArenA voor P!NK en daar heb ik onwijs veel zin in. Ook ga ik naar de kapper en kunnen we de caravan in gaan ruimen. Misschien komt dan het vakantiegevoel naar boven. Ik hoop het.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #200. Zie ik je volgende week? 

Liefs!

4 reacties

  1. Jeetje, wat een drukke week zeg! Maar wel met een leuk einde. Hopelijk komt je vakantiegevoel ook snel, dat is zo’n heerlijk gevoel als je het mij vraagt 😀

  2. Geinig om te zien dat de tradities van het personeelsuitje, de kaarten voor collega’s, de diploma-uitreiking en de schoolreis ook bij jullie in ere worden gehouden. Wij doen precies dezelfde dingen! Die kaartjes voor collega’s schrijf ik ook ieder jaar en vinden mensen as vrijdag en zaterdag op de mat. Krijg altijd heel leuke reacties. Wij moeten nog een week, de diploma-uitreiking is al geweest bij ons. Mbo-er hebben geen schoolreisje dus onze studenten zien we niet meer. Nog wat afronden en voorbereiden, opruimen en dan is het zover. Nu duimen voor beter weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.