De week in foto’s #204

Na twee weken op het eiland Pag geweest te zijn, rijden we op dit moment weer terug naar Nederland. We doen hier een aantal dagen over, dus de vakantie is nog niet helemaal voorbij. Ook de tweede week Kroatië was erg fijn. Kijk je mee naar De week in foto’s #204?

31.24.1 - De week in foto's #204
Aangezien waarschijnlijk niemand zit te wachten op een foto van mij in bikini, veel foto's van mijn benen deze week. Ik weet niet of dat veel beter is... 🙈. De vakantie is niet zo actief deze keer zoals je ziet.
31.24.2 - De week in foto's #204
Proost! (Nee, geen cocktail, maar gewoon een milkshake 🙈.)
31.24.3 - De week in foto's #204
Snorkelen deden we ook, maar er was niet heel veel vis te zien. Daarnaast had je op windstille dagen niet eens een snorkel nodig om de visjes te zien zwemmen. Het water was enorm helder.
31.24.4 - De week in foto's #204
Ik doe ondertussen waar ik goed in ben. Dit was wel pas nadat we vier kilometer hadden gesupt, dus dan hoort uitrusten er ook bij.
De dorpjes op het eiland zijn klein, maar het dorpje Novalja bruist van het leven. Het is Renesse in Kroatië: de jeugd ligt hier heel de dag aan het strand en 's avonds gaan ze los op Zrce Beach. Ondertussen genoten wij van de kneuterige straatjes van dit dorp...
31.24.6 - De week in foto's #204
... was vooral ik heel blij met Golden Hour...
Bol AlgemeenBol Algemeen
31.24.7 - De week in foto's #204
... en genoten we van de zonsondergang. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
31.24.8 - De week in foto's #204
Op de terugweg hadden we een mooi uitzicht op het dorpje Pag.
31.24.9 - De week in foto's #204
Dinsdagochtend werd ik om 06:00u wakker, dus ik was alleen op het strand. De ochtenden zijn zo fijn.
31.24.10 - De week in foto's #204
We hadden weer een gezellig huisdiertje: Sprinkie de sprinkhaan. Volgens mij dacht hij dat mijn bamboematje zijn toilet was.
31.24.11 - De week in foto's #204
Je zou bijna denken dat ik mijn hangmat al vergeten was, maar niets is minder waar. Ik moet thuis ook een plekje gaan vinden om hem op te hangen (en misschien op het werk ook).
31.24.12 - De week in foto's #204
Het voordeel van niets doen is dat ik vol inspiratie en ideeën zit. Mijn planning voor Gewoon Iloon ligt al klaar en de eerste artikelen zijn al geschreven.
31.24.13 - De week in foto's #204
Als Mike en ik op pad gingen, was dat vaak aan het einde van de middag. Zo waren we woensdag in het stadje Zadar. Deze stad ligt buiten het eiland en is wat groter dan de andere plaatsen.
31.24.14 - De week in foto's #204
Natuurlijk hebben we daar ook gegeten en ik kan je vertellen dat deze zeebaars erg lekker was.
31.24.15 - De week in foto's #204
Misschien begint het wat saai te worden, maar dit is toch weer prachtig?
31.24.16 - De week in foto's #204
Vrijdag was onze laatste volle dag en ik wilde heel graag nog even suppen. Ik koos weer een dag met veel wind natuurlijk, dus staand suppen was niet echt een optie. Dan maar zo.
31.24.17 - De week in foto's #204
's Avonds gingen we wild doen met cocktails...
31.24.18 - De week in foto's #204
... en het spelletje Keer op keer. Raad eens wie er ook eens een keer gewonnen heeft?
31.24.19 - De week in foto's #204
Zaterdagochtend om half zeven zat ik voor de laatste keer te genieten van dit uitzicht. Tijd om naar huis te gaan. Ergens jammer, maar ook heel fijn.
31.24.20 - De week in foto's #204
Een elektrische auto en Kroatië gaan niet samen. Te weinig laadpalen en als je er dan een vindt dan staan er nog een paar wachtende auto's voor je. Zaterdag was geen fijne reisdag. Gelukkig kunnen we in de auto ook spelletjes spelen om de tijd te doden en wordt het vanaf Slovenië beter.
31.24.21 - De week in foto's #204
We hadden dit al een beetje voorzien, dus we hadden al besloten om naar Camping Slapic te gaan. Dezelfde camping in Kroatië als op de heenweg. Echt een enorm fijne plek. We hebben nog even gezwommen en lekker gegeten, want dat hadden we wel verdiend.

De bedoeling is om woensdag thuis te komen en dat moet ook wel lukken. Lekker rustig aan en nog een beetje vakantie vieren, voordat het ‘normale’ leven weer begint. Al kan ik niet wachten om uren met Luna te kroelen.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #204. Ik ben benieuwd of dat je het tot het eind hebt gehaald. Zie ik je volgende week weer? 

Liefs!

Ik maak op Gewoon Iloon gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer je op een affiliate link klikt en een aankoop doet, ik een kleine commissie ontvang zonder extra kosten voor jou. Jij merkt hier niets van en ik word er een beetje mee geholpen. Mocht je hier vragen over hebben dan mag je mij altijd een berichtje sturen.

2 reacties

  1. Wat een fijne en relaxte vakantie hebben jullie gehad. Ik vond het absoluut niet saai om te zien. Ik hou enorm van vakantieblogjes. Jammer dat deze alweer bijna voorbij zijn 🙁

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Profielfoto Gewoon Iloon 2024

Mijn naam is Ilona en ik vind het heel leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn eigen plekje op het internet. Al mijn hele leven schrijf ik graag en sinds 2020 deel ik dat met mijn lezers, van persoonlijke verhalen tot reviews van producten waar ik enthousiast over ben. Wil je meer over mij weten of heb je interesse in een samenwerking? Klik dan hier. Voor nu wens ik je veel leesplezier.

Liefs!

Advertentie
We Mogen Weer 2024We Mogen Weer 2024
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.