De week in foto’s #141

Helaas, de laatste week van de vakantie zit er alweer op. Ondanks dat ik echt meer mijn rust heb gepakt, was het toch weer een drukke week. Ik klaag niet, want ik heb ontzettend genoten. Kijk je mee naar De week in foto’s #141?

18.23.1 - De week in foto's #141
Deze schapen moedigden mij aan op de zondagochtend. Het was een frisse, maar heerlijke ochtend om te gaan lopen. Fijne start van de dag en van een nieuwe week.
18.23.2 - De week in foto's #141
Daarna meteen even wandelen met Luna. Onderweg kwamen we onze buurjongen tegen. Goedemorgen!
18.23.3 - De week in foto's #141
Het was een heerlijke lentedag, dus het was tijd om Daisy te wassen. Ze blinkt weer en is klaar voor het nieuwe seizoen 🙈.
18.23.4 - De week in foto's #141
's Middags was Mike bezig met zijn motor en keek ik naar de Formule 1. Het was warm, dus ik heb in de tuinkamer gekeken. Zo kon Mike af en toe even meekijken.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
18.23.5 - De week in foto's #141
Ook de konijnen genoten van het lekkere weer.
18.23.6 - De week in foto's #141
Joehoe! Deze meid heeft haar rolschaatsen eindelijk weer eens aan gehad. Het was even wennen, maar ik heb mijn eerste ritje weer gehad (zonder te vallen).
18.23.7 - De week in foto's #141
Op dinsdag gingen Vera en ik spontaan op pad. We begonnen met een Holy Moly Trip, een spannende tour door een oud theater met spelletjes en mooie kamers. Ik heb er nog steeds plezier van, want ik heb mijn hoofd echt keihard gestoten hier. Verder was het ontzettend leuk, aanradertje!
18.23.8 - De week in foto's #141
Daarna zijn we gaan winkelen en hebben we veel te veel leuke foto's gemaakt.
18.23.9 - De week in foto's #141
En we eindigden de avond natuurlijk met eten. Ik had zin in Italiaans, dus we zijn neergestreken bij Reparola. Erg lekkere pasta gegeten.
18.23.10 - De week in foto's #141
Zoals te verwachten had ik woensdag een slechte dag. Luna en ik zijn in de auto gestapt en hebben lekker gewandeld bij het Grevelingenmeer.
18.23.11 - De week in foto's #141
Stiekem kwamen we heel wat mooie plekjes tegen samen.
18.23.12 - De week in foto's #141
Met heel veel tegenzin, stond ik donderdag vroeg naast mijn bed om te gaan hardlopen. Toch altijd fijn als het weer gebeurd is. De rest van de dag heb ik geen foto's gemaakt, maar genoten van mijn nichtje en neefje die kwamen logeren.
18.23.13 - De week in foto's #141
Vrijdagochtend hadden we opeens (weer) een nieuwe bezoeker in de tuin: Joop. We denken dat Joop een wild konijn is die even langs wilde komen. Ondertussen is hij weer weg.
18.23.14 - De week in foto's #141
We hadden namelijk niet veel tijd voor Joop, want we gingen naar het leukste plekje van Nederland: de Efteling!
18.23.15 - De week in foto's #141
De dag begon prachtig, maar 's middags viel er veel regen. Gelukkig konden we er om lachen en hebben we ontzettend genoten.
18.23.16 - De week in foto's #141
Tijdens een stortbui zaten we gezellig droog in een bootje en konden we genieten van de natuur. We zagen overal kuikentjes rondlopen. Zo lief.
18.23.17 - De week in foto's #141
Om vier uur begon de zon te schijnen en hebben we meteen chips op een stokkie gehaald. Nom, nom, nommm.
18.23.18 - De week in foto's #141
De kinderen bleven nog een nachtje slapen en zaterdagochtend hebben we ze naar huis gebracht. Natuurlijk nadat we Luna uitgelaten hadden. De rest van de zaterdag was ik natuurlijk niets meer waard, dus heb ik mijn rust gepakt.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #141. Ik hoop dat je het volgehouden hebt, want hij was nogal lang deze keer. 

Komende week ga ik weer werken en mijn agenda is verder vrij leeg. Ik mag wel langs de osteopaat en de kapper en ik begin de week met een musical. Daar vertel ik volgende week meer over 😏.

Heb jij een fijne week achter de rug of heb je leuke plannen voor komende week? Ik hoor het natuurlijk graag. 

Liefs!

3 reacties

  1. Wat een leuke maar ook relaxte week heb je gehad. Komende week ga ik naar Roué Verveer en ik ga waarschijnlijk – voor mijn doen – mijn haar drastisch veranderen. Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.