De week in foto’s #15

De eerste werkweek na de herfstvakantie is weer een feit. De afgelopen week heb ik mezelf ingeschreven voor een nieuwe opleiding (spannend) en heb ik gewerkt en gelezen. Ook blijft het spannend wat betreft de coronamaatregelen, maar het lijkt langzaamaan weer een beetje de goede kant op te gaan. Laten we het hopen.

Zondag 25 oktober 2020
Maandag 26 oktober 2020
Dinsdag 27 oktober 2020
Woensdag 28 oktober 2020
Donderdag 29 oktober 2020
Vrijdag 30 okotber 2020
Zaterdag 31 oktober 2020

Ik heb echt geprobeerd om minder foto’s van eten te plaatsen, maar dat mislukt een klein beetje. Ik vind koken en eten leuk, dus ik moet er ook wel een foto van maken dan. Komende week moet ik weer gewoon werken, maar heb ik ook wat drukke avonden. Ik ga op zondagavond lekker rolschaatsen ’s avonds, mijn nagels worden op dinsdagavond gedaan en op donderdagavond heb ik mijn eerste voorlichtingsavond op school voor de eventuele nieuwe ouders. Druk weekje, maar het weekend staat er nog niets gepland. Ook fijn!

Hoe was jouw week? Ook weer begonnen met werken of heb je helemaal geen vakantie gehad? Ik ben benieuwd! Ik wens je in ieder geval weer een hele fijne week toe. 

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.