De week in foto’s #17

Vorige week had ik echt de hoop dat het een rustige week zou worden, maar dat had ik blijkbaar niet hardop moeten zeggen. Op het werk was het een hele rare week. Het lijkt wel of de leerlingen een orkaan aan voelen komen; er waren allemaal zulke rare incidenten. Misschien begint corona zijn tol te eisen. Ik zal je laten zien hoe mijn week er verder uit heeft gezien.

Zondag 8 november 2020
Maandag 9 november 2020
Dinsdag 10 november 2020
Woensdag 11 november 2020
Donderdag 12 november 2020
Vrijdag 13 november 2020
Zaterdag 14 november 2020

Dat was mijn week weer. Naast de drukte op school, best wat rust thuis kunnen pakken. Erg fijn, want komende week is ook weer druk. Hopelijk op school wat minder, maar dat durf ik nu niet meer te zeggen.

Hoe was jouw week? Ook zo druk of viel het mee? Ik vind het erg leuk om te horen, dus laat een berichtje achter bij de reacties. 

Ik wens je weer een hele fijne week toe.

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.