De week in foto’s #180

De eerste maand van 2024 zit er op en ik kan niet anders zeggen dan dat ik januari een fijne maand vond. Ik ben ook blij dat februari weer begonnen is, want langzaamaan komt de lente eraan en daar kijk ik toch echt wel naar uit. Het is nu eerst tijd voor De week in foto’s #180. Kijk je mee?

5.24.1 - De week in foto's #180
De zon schijnt af en toe weer in huis en daar word ik erg blij van. Ik hou van de herfst en de winter, maar ben nu wel toe aan de lente.
5.24.2 - De week in foto's #180
Mijn roze Uggs staan al zeker zes jaar ongedragen in de kast en nu heb ik ze verkocht op Vinted. Misschien toch een beetje spijt van...
5.24.3 - De week in foto's #180
Tijd om weer les te geven aan theoretisch 2. Zo af en toe vind ik het wel fijn om voor de klas te staan en gelukkig ben ik het nog niet verleerd.
5.24.4 - De week in foto's #180
Woensdagochtend even langs het werk van mijn lief om thee te drinken.
Select 2024Select 2024
5.24.5 - De week in foto's #180
's Middags heb ik mijn nagels gedaan, omdat ik een tweede artikel over Pink Gellac wilde schrijven. Mijn nagels zijn klaar voor carnaval.
5.24.6 - De week in foto's #180
Toen Iloon nog Iloontje was. Pap en mam zijn foto's aan het uitzoeken, dus ik kwam ook regelmatig langs. Zoals je ziet had ik toen al mijn eigen stijl 😂.
5.24.7 - De week in foto's #180
De maand van de liefde is van start gegaan. De agenda staat vol met leuke dingen, dus ik kijk uit naar februari.
5.24.8 - De week in foto's #180
Vrijdagavond ging ik uit eten met Naomi, een oud-leerling van mij, en dat was echt heel gezellig. We waren de eerste gasten van die avond en gingen als laatste weg. Bijzonder ❤️.
5.24.9 - De week in foto's #180
Ik vier al jaren geen carnaval meer, maar volgende week ga ik er toch weer aan geloven. Heb gelijk maar een nieuw pak besteld 🤡 .
5.24.10 - De week in foto's #180
Zaterdagmiddag gingen we winkelen met mijn ouders. Mijn vader wordt volgende week 70 jaar en hij wilde graag nieuwe schoenen. We zijn gelijk op pad gegaan en waren al snel geslaagd.
5.24.11 - De week in foto's #180
Zelf kwam ik ook niet met lege handen thuis natuurlijk 😊.

Leuk dat je bent komen kijken naar De week in foto’s #180. Komende week zit ook weer erg vol met leuke plannen. We gaan lunchen met vrienden, ik heb een tweedaagse training op het werk, mijn outfit voor carnaval moet klaargelegd worden en papa wordt 70. Druk, leuk en gezellig. 

Heb jij ook een drukke week voor de boeg of doe je het juist lekker rustig aan? Maak er in ieder geval iets moois van. 

Liefs!

4 reacties

  1. Wat leuk dat je ging eten met een oud-leerling! Ik kom nog vaak oud-leerlingen en oud-studenten tegen. En door social media is het ook makkelijker om elkaar te vinden. Krijg vaak verzoekjes op Linkedin. Maar ja… ik sta dan ook al bijna 25 jaar voor de klas dus het zijn er nogal wat die ik in die jaren voorbij heb zien komen. Leuk dat je met je paps winkelt. Heb ik ook wel gedaan toen hij nog alleen was. Inmiddels gaat zijn lief – waar hij een lat-relatie mee heeft – mee voor advies. Twee 80-ers op pad, zo fijn dat ze dat nog kunnen en doen! Fijne week weer Iloon! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.