Pink Gellac: een jaar later

Sinds een jaar gebruik ik de producten van Pink Gellac om mijn nagels te doen. In mijn review vertelde ik al dat ik groot fan ben van Pink Gellac en dat ben ik nu, maanden later, nog steeds. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn gellak verwijder én hoe mijn echte nagels er ondertussen uitzien. Zijn ze flink beschadigd of valt het wel mee?

Hoe verwijder ik de nagellak van Pink Gellac?

Het verwijderen van de nagellak van Pink Gellac is best wel wat werk elke keer, maar ik geloof dat ik de juiste manier voor mijn nagels gevonden heb. Ik zal het stap voor stap proberen uit te leggen, zodat je er misschien iets aan hebt.

Verwijderen Pink gellac

Ik gebruik altijd de gewone base coat van Pink Gellac, zodat mijn nagels lang mooi blijven. Het liefst laat ik de nagellak drie weken zitten, voordat ik het eraf haal. Na twee weken zit de lak nog te stevig op mijn nagels en kost het verwijderen veel meer tijd dan na drie weken. Die uitgroei neem ik dan maar voor lief. 

Mooi en gezondMooi en gezond
Pink Gellac verwijderen 2

Eerst ga ik aan de slag met de vijl. Ik haal de bovenste lagen van de nagellak weg, het liefst totdat mijn eigen nagel zichtbaar wordt. Kijk wel uit dat je niet je eigen nagel vijlt. Dat doet zeer en je beschadig dan je nagel en dat wil je niet. 

Als ik tevreden ben dan doe ik een paar druppels olie in een bakje warm water en laat ik mijn nagels tien minuten weken. 

Nagels folie

Na tien minuten droog ik mijn nagels af en ga ik met aceton in de weer. Ik gebruik de aceton van de Kruidvat in combinatie met de folie (dit is folie met een doordrenkt watje erin). Hoe warmer je handen zijn, hoe makkelijker de gel loslaat. 

Na tien minuten haal ik de folie eraf en verwijder ik de restjes nagellak gemakkelijk met een bokkenpootje. Klaar!

Hoe zien mijn echte nagels er na een jaar uit?

Ik gebruik Pink Gellac nu een jaar onafgebroken op mijn nagels. De eerste maanden hadden mijn nagels daar ook echt onder te lijden, want het was even een zoektocht om het product er goed af te halen. Nu lijkt het de goede kant op te gaan.

Nagels

Ik heb een tijd acrylnagels gehad, maar daar werden mijn nagels echt broos van, ze scheurden constant in en zagen er slecht uit. Nu zijn mijn nagels ook minder sterk, maar niet ontzettend beschadigd of dun. Ik kan ze prima vijlen zonder dat ze inscheuren. Heel fijn!

En nu?

Omdat ik een goede manier heb gevonden om mijn nagellak eraf te halen, lijken mijn echte nagels steeds sterker te worden. Ik ga dus nog lekker een tijdje door met Pink Gellac. Het wordt tijd om alvast wat nieuwe kleurtjes voor de lente te bestellen 😊.

Pink Gellac

Ik ben na een jaar nog steeds groot fan van Pink Gellac. Het is een tijdrovend klusje, maar het is voor mij ook een vorm van ontspanning. Wil je nog meer informatie, lees dan mijn review. Mocht jij nog andere handige tips hebben, laat dan zeker een berichtje achter.

Liefs!

4 reacties

 1. Ik ben nu een ruime maand met gellak gestopt, want bij mij liet het spontaan gewoon los. Ook al deed ik de stappen op de juiste manier. Moet ik er wel bij zeggen dat ik het al zo’n 3 a 4 jaar onaangebroken heb gedaan. De eerste maand waren mijn nagels echt dramatisch. Dun en scheurde constant. Maar inmiddels worden ze weer sterker. Voor mij geen gellak meer dus. Jammer, want het ziet er altijd mooi uit! En vind dat je ook wel mooie lak-skills hebt 😀

  1. Wat balen zeg! Misschien kom ik op een gegeven moment ook wel op dat punt. Ik hoop het niet, maar het kan natuurlijk.
   Mijn man denkt anders over mijn skills 🙈.

 2. Ik gebruik geen nagellak meer. Af en toe. Maar het is gewoon lastig omdat ik veel met mijn handen in het zand zit, in potgrond, in het bos, de bosbodem. Het blijft niet mooi.

  Heb je een tip voor nagellak die dan wel mooi blijft. Ik kan zeker geen lange nagels dragen 🙂

  1. Met de gellak van Pink Gellac kan ik eigenlijk alles doen zonder ze te beschadigen. Ik heb ook altijd korte nagels, omdat ik dat zelf fijner vind. Misschien eens een keertje testen ergens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.