De week in foto’s #21

En dan is er weer een week voorbij gevlogen. Ondanks dat de drukte iets af lijkt te nemen, ben ik nog steeds wel moe en echt toe aan vakantie. Nog even doorbikkelen.

Het was eigenlijk een normale week. Ik heb gewerkt, genoten van onze diertjes, gerolschaatst en ik ben lekker creatief bezig geweest (terwijl ik alles behalve creatief ben). Kijk je mee naar De week in foto’s #21?

zondag 6 december 2020

Goedemorgen van dit nieuwsgierig Aagje. Op zondagochtend hebben we de hokken van de dieren schoongemaakt. Vaste prik =).

Als je de post op zaterdag vergeet te pakken dan heb je op zondag post. Nu ik een opleiding volg bij de Schrijversacademie, ben ik automatisch lid van Schrijven magazine.

In de middag zijn we naar de verjaardag van mijn neefje gegaan die alweer 8 jaar oud werd.

Natuurlijk moet er dan een spelletje gespeeld worden. Mijn neefje had van Sinterklaas het spel La Cucaracha gekregen. Best grappig.

maandag 7 december 2020

Maandagochtend en dan regent het… heerlijk om zo de werkweek te beginnen.

Het weekend was veel te druk geweest, dus ik had geen tijd om foto’s voor Insta te maken. Dat moest dus op maandagavond nog even gebeuren.

 

Gelukkig ook nog even tijd om op de bank te ploffen en te genieten van de kerstsfeer.

dinsdag 8 december 2020

Nieuwe spulletjes voor mijn rolschaatsen: een band waar ik mijn rolschaatsen aan kan hangen, schoonmaakspullen voor mijn lagers en jam plugs.

Het is weer tijd voor een nieuw HelloFresh-gerecht: aardappeltjes en worteltjes uit de oven, schelvis en een lekker sausje. Yummie!

 

Jingo vindt het leuk om in de mand van Luna te liggen. Luna denkt daar vaak anders over, maar op dinsdagavond was het prima. 

woensdag 9 december 2020

Ook de school is ondertussen in kerststemming. Gezellig!

Op woensdagmiddag werk ik thuis en toen waren we Nibbit opeens kwijt. Hij vond het te koud, dus was in het leghok van de kippen gaan liggen. 

Op woensdagavond eten we altijd bij mijn ouders. Luna mocht deze keer mee, maar Mike moest nog even bloedprikken. Dat vond Luna een minder goed idee, dus ik was blij dat Mike snel weer terug was. Ze blijft dan net zo lang jammeren tot alles weer normaal is.

Eenmaal weer thuis werd het tijd voor een beetje liefde voor mijn rolschaatsen. Ik heb de wielen en de lagers schoongemaakt.

Daarna ben ik even creatief bezig geweest samen met mijn schoonvader. Sinds mijn rolschaatslessen heb ik mijn doppen niet meer aan de voorkant zitten. Daardoor beschadig ik makkelijker mijn neuzen en dat vind ik zonde. Ik heb witte neusbeschermers gekocht, maar die staan niet bij mijn prachtige rolschaatsen…

…dus heb ik een roze etui met glitters gekocht bij de Hema en zo geknipt dat ze op de witte neusbeschermers geplakt konden worden. Gaatjes erin en klaar. Nu hopen dat ze tegen een stootje kunnen. Ik ben er enorm blij mee.

donderdag 10 december 2020

De zon komt op in mijn kantoor. Wat een fijn begin van de werkdag.

Ja, daar gaan we weer. Wat een knapperds he? Na twee uur rolschaatsen zitten mijn neusbeschermers nog perfect.

vrijdag 11 december 2020

Opeens is daar een nieuw album van Taylor Swift: evermore.. Ik ben geen fan, maar ik vond Folklore echt heel erg goed. Tijdens het thuiswerken dus genoten van dit nieuwe album (misschien toch fan aan het worden).

Gezellig werken met z’n drietjes.

’s Middags ben ik lekker aan de gang gegaan in mijn bullet journal. Ik hoop in 2021 wat meer te kunnen doen in mijn journal, dus ik ben alvast begonnen aan de inrichting ervan.

We aten weer een HelloFresh-maaltijd. Geen hoogtepunt, maar ik word altijd blij van gefrituurde uien.

zaterdag 12 december 2020

De beste manier om je zaterdagochtend te beginnen is in de boekenwinkel. 

Pannenkoekenplantjes planten. Helaas moest ik een grote pannenkoekenplant weggooien, omdat er vliegjes in zaten en hij al zijn bladeren had laten vallen. Gelukkig heb ik stekjes genoeg, dus we beginnen gewoon weer opnieuw.

Op hoop van zegen…

Na een hele ochtend huishoudelijke taken gedaan te hebben, ben ik ’s middags foto’s gaan maken voor Instagram en daarna weer verder gaan werken in mijn journal. Het wordt wel wat.

We sluiten de week lekker af met eten. Onze laatste HelloFresh-maaltijd van deze week: penne pasta met olijven, kappertjes, ansjovis en tomaat. Heerlijk!

Nu gaan we op naar de laatste werkweek van het jaar 2020. Normaal gesproken hebben we een schoolfeest en een gezellige kerstviering met leerlingen en daarna met het personeel, maar dit jaar zal het maar sober zijn met alleen een kerstviering voor leerlingen. Gek toch?

Ook ben ik heel benieuwd hoe het zal gaan met de besmettingen die toch weer flink aan het oplopen zijn. Het blijft nog even een hele rare tijd, maar we gaan proberen om er weer een fijne week van te maken. Doe jij dat ook? Geniet ervan en blijf gezond. 

Liefs!

7 reacties

  1. Leuk weekverslag Ilona!

    Succes nog even deze laatste dagen en dan hopelijk ondanks alles toch genieten van de kerstvakantie. Ik ben er in ieder geval erg aan toe 🙂 .

    Liefs, Christina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.