De week in foto’s #46

Wat hebben we een week achter de rug met lekker weer he? Ik heb geprobeerd om er zoveel mogelijk van te genieten, maar dat was helaas niet altijd mogelijk. Gelukkig komt er weer een mooie week aan.

Verder was het druk op het werk en kon ik thuis lekker op adem komen. Nieuwsgierig?

Zondag 30 mei 2021

Juudje op haar hardloopschoenen en ik op mijn rolschaatsen. Het was warm, maar erg fijn om een rondje te maken. 

Tijd voor een fotoshoot. Deze foto heeft Instagram niet gehaald, maar vind ik zelf wel leuk eigenlijk.

Rolschaatsen

Na het rolschaatsen gingen Mike en ik de hokken van de diertjes schoonmaken. Zo lagen Beer en Panda erbij ondertussen.

Alle taken zaten er daarna op en we konden met de beentjes in de zon. Mijn witte benen hebben ook echt lekker weer nodig. Ook kwamen papa en mama op de koffie.

Lekker weer

Maandag 31 mei 2021

Een paar weken geleden hebben we een nieuw bureau besteld en ik wilde graag een goede standaard voor mijn laptop. Op maandag werd hij gebracht. Erg handig en erg blij mee.

Eitjes rapen. Een goede dag voor de kippetjes.

De rest van de avond heb ik huiswerk gemaakt voor de Schrijversacademie en aan mijn blog gewerkt. Mijn (kritische) recensie van Het Cupcake Café kwam woensdag online.

Dinsdag 1 juni 2021

Lekker weer

In het kantoor van mijn collega even genieten van het zonnetje. Wat was het toch lekker weer he?

In de maand juni wil ik van mijn coronakilo’s af, dus ik heb wat hulp ingeschakeld van Cabau. Ik ga even een maand shaken tussen de middag, minder snoepen en wat minder brood eten. 

’s Avonds ben ik lekker gaan rolschaatsen. Mike ging mee op de fiets en we reden naar Juud, zodat zij kon hardlopen. Erg gezellig.

Wel wat technische mankementen tussendoor: ik reed een spijker in mijn wiel. Mike heeft de spijker uit mijn wiel gehaald en als het goed is, maakt het verder niet uit. Even in de gaten houden.

Woensdag 2 juni 2021

Pauze op het werk. Gelijk even genieten van het weer.

Fijn! Het nieuwe bureau is binnen. We zijn er heel erg blij mee. We hebben dit bureau besteld bij Design85. Het enige probleem is dat hij voor mij wat laag is, maar dat gaan we nog in orde maken.

Lux en Schaapie vinden elkaar ook erg lief. Ik word hier zo gelukkig van.

Donderdag 3 juni 2021

Als we dan toch geld aan het uitgeven zijn dan ook maar gelijk een nieuw beeldscherm voor Mike. In plaats van drie beeldschermen heeft hij nu één grote. Nu gaan we weer even sparen…

Op donderdagavond was het tijd voor mijn allereerste event: het Zin in Feelgood-event van Luitingh-Sijthoff. Het was heel leuk om erbij te mogen zijn en ik heb erg genoten en gelachen. 

Vrijdag 4 juni 2021

Normaal gesproken werk ik op vrijdagochtend thuis, maar nu was het UNESCO-dag voor de brugklassers bij ons op school en wilde ik graag aanwezig zijn. Andre Kuipers kwam een lezing doen. 

Om 12:00 ben ik naar huis gegaan en begon het weekend. Sorry voor de konijnenspam, maar dit is toch te lief?

Lezen samen met onze jarige Jet. Luna werd op vrijdag 6 jaar oud. 

Het laatste gerecht van de week van HelloFresh was mijn favoriet: filodeegtaart met spinazie en feta. Ik heb heerlijk gegeten.

Luna kreeg ook iets lekkers, namelijk een nieuw bot. Daarnaast heeft ze een nieuw speeltje gekregen. 

Ondanks het lijnen, moet er wel taart gegeten worden.

Op deze foto zie je twee kippen en een dicht kippenhok. Willemijn (kip boven) is broeds en wil heel de dag in het leghok liggen. We hebben geen haan, dus er is niets om uit te broeden. Kippen kunnen zichzelf dood broeden, omdat ze in hun leghok blijven liggen totdat er kuikentjes zijn. We sturen haar daarom elke keer uit het hok om naar buiten te gaan, zodat ze eet en drinkt. In de avond hebben alle kippen hun eieren wel gelegd, dus doen we het hok dicht. Willemijn was het er duidelijk niet mee eens.

Zaterdag 5 juni 2021

Nieuwe nagels! Zo fijn als mijn nagels weer gedaan zijn. De glitters zie je helaas niet zo goed op de foto.

Post! Tirza Kingma vroeg mij of ik haar debuutroman Het kan niet altijd zomer zijn wilde lezen en recenseren. Komende maand heb ik nog wel wat tijd om een recensie-exemplaar te lezen, dus ik vond het leuk om ja te zeggen. Ik ben benieuwd. 

Ook Zalando liet een pakketje achter en daar zat dit shirt bij. Vroeger was ik dol op de muziek van Tupac, vandaar dat ik dit shirt nu heb besteld.

Mike en ik gingen, na maanden geduld, eindelijk weer eens lekker uit eten. We hebben er uiteraard heerlijk van genoten.

Dat was mijn eerste week van juni. Komende week heb ik een goede planning nodig, want ik moet twee avonden op school aanwezig zijn en ergens tussendoor ook mijn blogs blijven typen. Komt goed hoor =).

Heb jij een goede week gehad of juist heel erg druk? Natuurlijk hoor ik het graag.

Liefs.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.