De week in foto’s #64

De week zit er weer op en gelukkig voel ik me een stuk beter dan vorige week. Afgelopen week ben ik drie ochtenden bizar vroeg mijn bed uit gegaan om te sporten, mocht ik weer naar de kapper (en dat was nodig) en had ik mijn eerste les van mijn specialisatie bij de Schrijversacademie. Kijk je mee naar De week in foto’s #64?

De week in foto's #64
Op zondag probeer ik altijd wat foto's te maken voor Instagram. Het was behoorlijk slecht weer, dus de foto's moesten dicht bij het raam gemaakt worden.
De week in foto's #64
Na mijn artikel over de stekjes van Stekfabriek kreeg ik weer zin om ook iets met mijn pannenkoekenplanten te doen. Er staan weer een paar stekjes in het water.
De week in foto's #64
Even verstand op nul en genieten van de Linda. in de bank.
Op maandag gingen er ook een paar plantjes mee naar mijn werk voor collega's. Gelukkig reed ik met Mike mee, zodat ik ze veilig kon vervoeren.
Afgelopen week ben ik drie keer om 05:15u mijn bed uitgegaan om te sporten. Het klinkt misschien gek, maar ik vond het heerlijk. Komende week ga ik het weer proberen.
Deze post kwam op Instagram voorbij. De eerste Victoria's Secret in Nederland met volledige collectie is open. Leuk! (Ik zie nu pas dat ze in deze post een behoorlijke typfout hebben gemaakt.)
De week in foto's #64
Af en toe lig ik er 's avonds net zo bij als Luna: uitgeteld. Een combinatie van drukke en donkere dagen.
Oktober 2021
Mijn nieuwe winterjas is binnen en ik ben er zo ontzettend blij mee. Wat zal ik hier veel plezier van hebben. Hij is van Navahoo en ik heb hem besteld via Zalando. Natuurlijk is dit nepbont.
Donderdagavond hadden we 's avonds nog verplichtingen op school, dus mijn collega Tessa en ik zijn even snel uit eten geweest. Deze bowl was heerlijk.
En dan ligt er onverwachts weer een pakketje van Boekerij op de deurmat. Deze keer ben ik verwend met een nieuwe thriller: Ik zal je vinden van Linwood Barclay. Ik ben erg benieuwd.
De week in foto's #64
In de achtertuin is de herfst echt begonnen. Er staan wel honderden paddenstoelen en dat is voor het eerst. Hoe leuk!
Het werd weer tijd voor een bezoekje aan de kapper. De kappershond op schoot en de grijze haren weer in de verf. Even een momentje voor mezelf.
Op zaterdag was het eindelijk zo ver: de eerste les van mijn specialisatie bij de Schrijversacademie. Ik heb voor de specialisatie Redactie gekozen, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar de wereld van de uitgeverijen. Ik moest naar Utrecht voor de les, dus tussendoor even gestopt voor een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks.
Van te voren was ik een beetje zenuwachtig, omdat ik bang was dat het misschien tegen zou vallen. Gelukkig was dat niet het geval en heb ik erg genoten van de les. Nu weer aan de slag met huiswerk. Ik heb er zin in.

Zaterdagavond kwam ik rond half 7 thuis en de rest van de avond heb ik lekker mijn gemak gehouden. Wat fijn om weer bezig te zijn met teksten. 

Komende week hoop ik eindelijk weer eens te gaan rolschaatsen, probeer ik weer wat ochtenden te sporten en staat er een feestje en een etentje op de planning. Kortom, het wordt een leuke week. 

Bedankt voor het lezen en maak er weer een prachtige week van.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.