New York Daily Diary: Dag 2 – Kilometers lopen

New York Daily Diary UA 3

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke reacties die ik heb gekregen op de eerste New York Daily Diary. Ik vind het leuk om elke dag een verslag van onze belevenissen te schrijven en het geeft me veel energie als de reacties positief zijn. Klaar voor New York dag 2?

Welkom in New York!

De eerste foto van de dag werd gemaakt om zes uur ’s ochtends. Vera was om kwart voor twee wakker en ik om half vier. Slapen lukte niet meer, dus dan maar vroeg op pad. Ik raad je echt aan om vroeg naar buiten te gaan, want New York staat dan even stil. We hebben onwijs veel mooie foto’s gemaakt, zonder auto’s of mensen in de buurt. 

New York Daily Dairy - Dag 2 .1
New York Daily Dairy - Dag 2 .2

Intens geluk

Aangezien we onze koffers niet hebben, moesten we de straat op zonder make-up en in dezelfde kleren als gisteren. Daarnaast hadden we allebei maar drie uur geslapen, dus we zagen er niet echt op ons best uit. Toch doen we het nog best goed voor de camera toch?

Hot chocolate

Ook hier in New York begint de dag met chocolademelk. Vera en ik hadden besloten om eerst The High Line te bezoeken voordat we gingen eten en met chocomel kan ik prima nog even zonder.

New York Daily Dairy - Dag 2 .3
New York Daily Dairy - Dag 2 .4

Mooiste foto van de dag

Deze roze boom kwamen we tegen tijdens het wandelen en die moest wel op de foto natuurlijk. Het idee van de weerspiegeling in een plas water was van Vera en pakte erg goed uit. Zo fijn als er nog niemand wakker is en je dit soort foto’s kan maken ❤️.

The Vessel

Daar zijn we weer en nu bij The Vessel. Een paar jaar geleden mocht je er nog op, maar nu is hij al even gesloten. Blijkbaar springen er veel mensen van af? Het blijft een bijzonder bouwwerk.

New York Daily Dairy - Dag 2 .5
New York Daily Dairy - Dag 2 .6

Tijd voor het ontbijt

We zijn gaan ontbijten bij Hector’s Café & Diner en we gingen allebei voor een omelet. Lekker die gebakken aardappelen op de vroege ochtend… Vera had er helemaal geen moeite mee, ik iets meer. Het eten was echt prima, dus zeker leuk om eens binnen te stappen. Het toilet zou ik persoonlijk achterwege laten…

Het volgende park

Rond een uurtje of tien waren we bij het tweede park van de dag: Little Island. Dit parkje hebben ze gemaakt boven het water en is absoluut de moeite waard om even te bezoeken. Het ziet er van een afstand al erg bijzonder uit.

New York Daily Dairy - Dag 2 .7

Die voeten...

Soms moeten we even stoppen om onze voeten wat liefde te geven. Ze hebben het zwaar te verduren. 

Pauze!

Na wat geshopt te hebben, zijn we op een rooftop bar beland: Magic Hour. Je ziet het goed: deze meid zit aan een cocktail. Echt lekker vond ik ‘m niet, maar gezellig was het wel.

New York Daily Dairy - Dag 2 .9

Mijn lievelings

Jaaaaa, we zijn al bij de Victoria’s Secret geweest. Wel noodzaak, want ik moet schoon ondergoed hebben 🙈. Komende week ga ik terug voor de rest.

Wat zeg je?

Na de nodige inkopen gedaan te hebben, zijn we gaan eten bij Cantina Rooftop. De muziek stond daar harder dan bij een concert van Rammstein, dus we hebben in alle stilte gegeten.

New York Daily Dairy - Dag 2 .11

Slaap lekker!

Zo jammer, want de sfeer was fantastisch en het eten was goed.

Na het eten zijn we naar het hotel gewandeld en op tijd naar bed gegaan. Hopelijk slapen we wat meer uurtjes dan de afgelopen nacht.  

Dit was dag 2 in New York en wat een heerlijke dag hebben wij achter de rug. Wat een stad ❤️. 

Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

7 reacties

  1. Schitterende foto’s van bijzondere plekken en dingen! En zo gaaf in de vroege ochtend als het nog stil is, die foto van jou midden op straat is echt heel bijzonder! Al iets vernomen over de koffers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.