New York Daily Diary: Dag 3 – The Good Life

New York Daily Diary UA 3

Dag 3 van onze stedentrip in New York zit erop en wat hebben we weer een fijne dag achter de rug. Onze kleren beginnen langzaam te stinken, ik zou het leuk vinden om selfies te maken mét make-up en een dag op sneakers lijkt me fijn, maar we kunnen er gelukkig nog mee lachen. Kom, ik neem je mee.

Moederdag 2024

Om zes uur ’s ochtends wordt er op Times Square al gedacht aan Moederdag. Ik heb mijn moeder natuurlijk ook gebeld, want dit jaar ben ik er niet fysiek bij. Ze vond dat ik er niet zo goed uit zag, maar elke ochtend rond drie uur wakker worden is ook niet echt bevordelijk voor je wallen 🙈. Toch vind ik het fantastisch om zo vroeg al op pad te zijn. Slapen kan ik thuis ook wel weer.

New York Daily Diary - Dag 3 .1
New York Daily Diary - Dag 3 .2

Junior's

Het probleem is ook een beetje dat ik geen make-up heb op dit moment, dus ik kan dat vermoeide koppie ook niet knapper maken. Het zij zo. Vera en ik begonnen de dag in ieder geval met een ontbijtje bij Junior’s. 

Nom, nom, nom

Je moet de dag wel goed beginnen, toch? Ik had hier ook een heerlijke chocolade milkshake bij, dus ik heb zitten genieten.

New York Daily Diary - Dag 3 .3

NY❤️U

En ik hou ook van New York. Deze stad heeft mijn hart al lang geleden veroverd en ik geniet er ook nu weer intens van. Zelfs als het regent, zoals deze ochtend.

Gezond?

Aangezien wij nogal vroeg op pad waren en het regende, hebben we ’s ochtends lekker rustig aan gedaan. We vonden het wel eens tijd voor een gezond drankje, dus we doken weer een hip tentje in. Geen idee of mijn drankje wel zo gezond was, want deze kleur lijkt wat chemisch. Ach, er zat wat fruit in…

New York Daily Diary - Dag 3 .5
New York Daily Diary - Dag 3 .6

De voetjes sparen

Vandaag hebben we wat meer met de metro gedaan. We zijn, omdat het regende, even naar Macy’s geweest. Er hingen weer prachtige galajurken in de winkel, dus Vera en ik hebben de grootste lol gehad met passen. Helaas mogen de beelden hiervan nooit het daglicht zien 🙈.

Kunstige muren

We komen onderweg veel prachtige muurschilderingen tegen, zo ook bij het World Trade Center. Te mooi om niet te delen.  

New York Daily Diary - Dag 3 .8

Stilte

Ondertussen ben ik al vaak bij 9/11 memorial geweest, maar het blijft ontzettend indrukwekkend. Omdat het Moederdag was, lagen er veel bloemen bij het monument. Heftig hoor.

Biggie, Biggie, Biggie...

De zon begon te schijnen, dus we besloten naar Brooklyn te gaan. Vera wilde graag naar de muurschildering van The Notorious B.I.G. dus dat was wel  weer een fotomomentje waard,

New York Daily Diary - Dag 3 .10

Geluksmomentje

Al wandelend kwamen we bij een prachtige boekwinkel uit. Natuurlijk ben ik de naam van de winkel weer vergeten, maar het was er echt heel mooi. Dit zijn kleine geluksmomentjes.

Brooklyn Heights

Als we dan toch aan de overkant van het water zijn dan gaan we ook even naar de skyline van Manhattan kijken. Blijft bijzonder.

New York Daily Diary - Dag 3 .11

By night

We waren weer 27.000 stappen verder en zijn meer dan 15 uur op pad geweest, dus om half 9 zijn we richting het hotel gegaan. Hopelijk hebben we een goede nacht en zijn we morgen weer redelijk op tijd wakker. Ik kijk er nu alweer naar uit 😊.

Ondertussen hebben we ook goed nieuws gehad, want de koffers komen eraan. Eindelijk! Ik juich nog niet te vroeg, maar er is goede hoop. 

Bedankt voor het lezen van New York Daily Diary Dag 3 en hopelijk tot morgen. Maak je er weer een mooie dag van? Dat gaan wij ook proberen.

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.