Sonya Daily Skincare System

Op Instagram kwam ik in contact met Angelique Hiemstra. Ze had mijn blog bekeken en vroeg of ik interesse had om gezichtsproducten van Sonya Daily Skincare voor mijn blog te testen. Ik was natuurlijk meteen enthousiast, maar waar heb ik eigenlijk ja op gezegd?

Sonya Daily Skincare System

Wat is het Sonya Daily Skincare System?

‘Sonya Daily Skincare is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid die kan fluctueren. De formules bevatten een hoge dosering aloë gecombineerd met andere hydraterende botanische ingrediënten. Natuur en wetenschap komen samen in deze revolutionaire huidverzorging op gelbasis. Het versterkt de voordelen van aloë daar waar je huid er het meeste behoefte aan heeft. Sonya Daily Skincare System heeft een heerlijke lichte textuur die je huid fris en egaal laat aanvoelen.’ (bron: Angelique Hiemstra)

Toen ik het pakketje binnenkreeg, heb ik alles natuurlijk even op mijn hand geprobeerd. Alle producten zien eruit als gel en voelen ook zo aan. Alle gels trokken al snel in mijn huid en het rook heel licht naar aloë vera. Mijn eerste, korte, indruk is positief. 

Select oktober 2022Select oktober 2022

De vier verschillende producten

1. Refreshing gel cleanser

Sonya Gel Cleanser - Sonya Daily Skincare System

De refreshing gel cleanser is bedoeld om je gezicht echt schoon te maken, nadat je je make-up eraf gehaald hebt. Dit product belooft dode huidcellen, resten make-up en vuil te verwijderen en je een frisse en egale huid te geven. De belangrijkste ingrediënten zijn aloë vera, baobab olie en  appel aminozuren. Klinkt veelbelovend. 

2. Illuminating gel

Sonya Illuminating gel

Nadat je je huid goed schoongemaakt hebt, is het tijd voor de illuminating gel. Deze gel moet de natuurlijke gloed van je huid stimuleren en ervoor zorgen dat grove poriën minder zichtbaar worden. De belangrijkste ingrediënten zijn zoethoutwortel, een mix van algen, klaverbloem extract en vijf Aziatische botanicals. Ik ben nog niet zo thuis in alle ingrediënten in producten, maar dit klinkt best ingewikkeld 😌.

3. Refining gel mask

Sonya Gel Mask

Twee of drie keer per week breng je het gel masker aan voordat je naar bed gaat. Dit masker zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt, het brengt de huid in evenwicht en verbetert de teint. Als dit product zijn werk goed doet, kom je ’s ochtends met een glanzende en frisse huid uit bed. De belangrijkste ingrediënten zijn aloë vera, appel fruit extract, klaverbloem extract, verzorgende olie, Koreaanse bamboe extract en zoethoutwortel. 

4. Soothing gel moisturizer

Sonya Gel Moisturizer - Sonya Daily Skincare System

Het laatste product is de moisturizer. Nadat je gezicht helemaal schoon en fris is, breng je deze moisturizer aan. Zowel ’s avonds als ’s ochtends (behalve als je ’s avonds het masker op hebt gebracht natuurlijk). De belangrijkste ingrediënten zijn aloë vera, jojoba-olie, beta-glucan uit champignons, linolzuur, collageen en fruitextracten.  Deze moisturizer stimuleert het vochtbalans en maken de huid glad en soepel.

Leuk Iloon, en nu?

De komende dertig dagen ga ik de producten van Sonya Daily Skincare System testen en daarna zal ik je eerlijk vertellen wat ik van deze producten vind. Het klinkt allemaal veelbelovend en voor de prijs van bijna 112 euro (!) verwacht ik ook wel wat. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Mocht je al ervaring hebben met deze gezichtsproducten dan hoor ik het natuurlijk ook heel graag.

Wil je nu al meer informatie? Klik dan hier (en scoor 10% korting).

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.