De week in foto’s #113

Wat hebben we weer een prachtige week achter de rug hé? Er waren veel mooie herfstdagen en op sommige momenten was het gewoon warm buiten. Heerlijk. Ik heb er zoveel mogelijk van proberen te genieten. Kijk je mee naar De week in foto’s #113?

De fijnste zondagen beginnen met het schoonmaken van de hokken, de diertjes in de buurt en een warm zonnetje.
En als ik dan tijdens het wandelen met Luna het buurvarkentje tegen kom dan ben ik helemaal in mijn nopjes. Wat een leuke dieren hé?
Op maandag was het tijd om mama's cadeautje in huis te halen. Rara, wat is het?
Nee, dit is het in ieder geval niet. Ik had zin in een pasteitje met champignonragout , dus dit was mijn lunch op maandag. Het ziet er minder lekker uit op de foto...
De week in foto's #113
Dinsdagmiddag was het zo lekker buiten dat ik een flinke wandeling heb gemaakt. 7, 17 kilometer op de teller.
Het cadeau van mam: een cowboycactus. Ze wilde deze cactus graag voor haar verjaardag, dus dan regelen we dat natuurlijk.
Tijdens het wandelen met Luna had ik zin om foto's te maken en dit is het resultaat. Verder kan ik er weinig over vertellen 🙈.
Nieuwe boeken! Wonderen manifesteren van Willemijn Welten en Spijt van het moederschap van Orna Donath. Ik ben vooral heel benieuwd naar het laatste boek.
Ondertussen wordt er natuurlijk ook nog gewerkt aan de minibieb. Ik hoop dat hij komende week af is.
Mijn nieuwe favoriete Starbucks drankje. Zo, zo lekker!
Dankzij Bookstagram ben ik de muziek van Taylor Swift gaan luisteren en afgelopen vrijdag kwam haar nieuwe album Midnights uit. Erg fijn album weer.
Rusten kunnen Luna en ik ook nog steeds heel goed. 's Middags nemen we altijd even een momentje samen.
Ja ja, de eerste verflaag zit erop. Vanaf nu kan ik aan de slag met mijn lievelingskleur ☺️. Volgende week meer.
Champignonsoep! Hier had ik al een paar weken zin in en hij was weer heerlijk. Mocht je het recept willen proberen, klik dan op de foto.

Dit was De week in foto’s #113. Komende week is het herfstvakantie. Even echt niets. Dat klinkt misschien gek, maar zo voelt het wel. 

Ik ga proberen om wat af te spreken met een vriendinnetje en ik hoop natuurlijk dat de minibieb afkomt. Verder zal ik vooral mijn gemak houden. Heb jij leuke plannen voor komende week?

Liefs!

Select oktober 2022Select oktober 2022

6 reacties

  1. Ik ben echt zo benieuwd naar jouw minibieb! Helaas lees ik alleen nog ebooks, dus zelf heb ik er niet zoveel aan. Maar vind het wel altijd een super leuk initiatief 😀

  2. Hoi Iloon, ik lees je blog voor het eerst (via de Linkparty van Nicole) en wil je mijn complimenten geven voor je mooie foto’s en leuke schrijfstijl!
    Ik heb nu herfstvakantie, ben er ook wel aan toe, lekker weekje niets moeten en wat lummelen, sporten, fietsen en wat nieuwe kleding aanschaffen.

    1. Hoi Saar, ik ben ook wel benieuwd of er mensen gaan komen hoor. Ik woon ook aan een dijk in de weilanden, dus misschien haal ik mijn bieb na een paar maanden wel weer weg 😉. Ik zal je op de hoogte houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.