Vlot gelezen: Dé perfecte zelfbruiner voor je gezicht

Soms heb ik een product of een tip die ik graag met je wil delen, maar waar ik eigenlijk geen lang artikel over kan schrijven. Precies om die reden heb ik een nieuwe item bedacht: Vlot gelezen. Een kort artikel waarin ik iets met je deel waar ik enthousiast over ben. Deze eerste keer gaan we het hebben over de Magic Drops van Collistar; dé perfecte zelfbruiner voor je gezicht. 

Zelfbruiner gezicht - Collistar Magic Drops
Mooi en gezondMooi en gezond

Een paar jaar geleden ging ik in de herfst en de winter nog wel eens naar een zonnestudio om onder de zonnebank te kruipen. Ondertussen ben ik te zuinig op mijn lijf geworden en vermijd ik die uv-lampen liever. Toch heb ik graag het hele jaar door een gezond kleurtje op mijn gezicht en zo kwam ik bij de Magic Drops van Collistar terecht.

‘Met enkele druppels krijgt de huid als door magie direct een goudbruine kleur die zich in minder dan een uur transformeert tot een intense en stralende bruining, alsof u een dag naar het strand bent geweest of een sessie onder de zonnehemel heeft gedaan!’ (bron: Collistar)

Twee keer per week breng ik een paar druppels aan op mijn gezicht en die smeer ik goed uit over mijn gezicht en hals. Na een uur heb ik een heerlijk gezonde teint die dagen blijft zitten. Ik ben fan!

Gebruik jij een zelfbruiner voor je gezicht of ben je daar helemaal niet van? Ik hoor het graag (en tips zijn altijd welkom).

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.