Lookfantastic Beauty Box december: Festive Edit

Banner Blogmas 2022

Vorige maand kreeg ik mijn eerste Beauty Box van LOOKFANTASTIC opgestuurd en ik was positief verrast door de inhoud van de box. Een paar dagen geleden kwam de pakketbezorger weer met een leuk pakketje, namelijk de Beauty Box van december. Ben jij ook zo benieuwd naar wat er deze maand in zit?

Lookfantastic beauty box december

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box December

Het is december, dus mijn verwachting is dat deze beauty box net wat specialer is dan de vorige box. Als ik de doos open, dan zie ik geen box maar een soort make-up tasje van een fluweelachtige stof. Heel mooi en een goed begin. Ook deze keer zit er een boekje bij waarin alle producten uitgebreid toegelicht worden. Laten we snel naar die producten gaan kijken. 

Lookfantastic beauty box December 2

1. Medik8 Micellar Mouse - 40ml

Medik8 - Lookfantastic Beauty Box December

Deze mousse van Medik8 gebruik je om je make-up te verwijderen en belooft zacht te zijn voor je huid, alle onzuiverheden te verwijderen en geschikt te zijn voor alle huidtypen. 

Ik ken het merk Medik8 alleen van zien, maar heb er goede verhalen over gehoord. De versie in mijn beauty box bevat 40 milliliter en kost rond de negen euro. 

Klik hier voor meer informatie. 

2. Christophe Robin Clarifying Scrub with Sea Salt - 40ml

Christophe Robin Clarifying Scrub with Sea Salt

Een scrub voor je hoofdhuid? Dat klinkt gek, maar ook interessant. De Christophe Robin Clarifying Scrub with Sea Salt belooft een zachte scrub te zijn met zeezout en moet ervoor zorgen dat het je hoofdhuid reinigt, onzuiverheden verwijdert en de balans herstelt. Daarnaast stimuleren de korreltjes de microbloedcirculatie, zodat er zoveel mogelijk voedingsstoffen in het haar terecht kunnen komen. Het product ruikt heerlijk en ik kan niet wachten om het te gaan proberen. 

Om te proberen heb ik een pot van 40ml gekregen en die kost net geen acht euro.

Meer info? Klik hier

3. 3INA The 24H Pen Eyeliner 900

3INA The 24H Pen Eyeliner
3INA The 24H Pen Eyeliner 2

The 24H Pen Eyeliner van het merk 3INA is voor mij ook een nieuwe onbekende. Dit full size product schijnt een van de beste eyeliners te zijn en blijft meer dan 14 uur zitten. Het is een matzwarte kleur en de stift glijdt makkelijk over de huid. Nu moet ik nog leren om goed met een eyeliner om te gaan. 

Deze eyeliner kost €15,95 en kan ik op dit moment helaas niet vinden op de site van LOOKFANTASTIC.  

4. . By Terry CC Serum (shade 4) - 7ml

By Terry CC Serum - Beauty box December

Een merk waar ik graag eens iets van wilde testen is By Terry. Ik hoor veel goede verhalen over dit merk en nu kan ik eindelijk eens iets gaan proberen. Deze kleine tube bevat 7 ml CC serum en belooft je teint te corrigeren, je huid te hydrateren en je een frisse uitstraling te geven. Dat klinkt veelbelovend.

Ik ben benieuwd of deze kleur niet veel te donker voor mij is, maar daar komen we snel achter. Deze tube kost vijftien euro.

Meer weten over By Terry?

5. Neutrogena Norwegian Formula Concentrated Hand Cream

Neutrogena Norwegian Hand Cream

Het volgende product in de beauty box van december is een handcrème van Neutrogena. Ik ben dol op handcrème en vooral in de winter gebruik ik het vaak.  Deze crème verzorgt je handen en maakt ze weer zacht en gezond. 

Klik hier voor meer info.

6. First Aid Beauty Ultra Repair Cream - 28.3g

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

Het laatste product is een Ultra Repair Cream van First Aid Beauty. Deze hydraterende crème is bedoeld voor de droge en/of jeukende huid en bevat veel fijne ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid kalmeert en verlicht wordt.

Geen idee waar ik dit product voor kan gaan gebruiken, maar misschien toch handig om deze tube in mijn tas te gooien. Je weet het nooit hé? Deze tube bevat 28,3 gram product en kost bijna zeven euro.

Klik hier voor meer informatie. 

We hebben de Lookfantastic Beauty Box van december uitgepakt en er zitten veel producten in waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Ik had verwacht dat de box meer met Kerstmis te maken zou hebben, maar dat valt wel een beetje tegen. Ik klaag niet, want ik heb weer genoeg uit te proberen.

Wat vind jij van de inhoud van deze Beauty Box? Is er een product waar je nieuwsgierig naar bent?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.