De drie leukste kerstfilms om te kijken

Banner Blogmas 2022

Als je aan mij vraagt wanneer ik voor het laatst een film heb gekeken dan kan ik je geen antwoord geven. Volgens mij ben ik een van de weinige mensen die bijna nooit een film kijkt. Rondom Kerstmis begint het wel altijd te kriebelen, omdat er een paar kerstfilms zijn waar ik elk jaar weer voor kan gaan zitten. Benieuwd naar mijn top drie leukste kerstfilms? 

De drie leukste kerstfilms om te kijken

1. The Holiday

The Holiday heb ik al heel vaak gekeken, omdat ik het een heerlijke film vind. Het verhaal vind ik leuk, de acteurs zijn heel goed gekozen (lees Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz en Jack Black) en het verhaal speelt zich af tijdens de fijnste tijd van het jaar. Alle ingrediënten dus voor een goede feelgoodfilm. Gelukkig staat dit pareltje op Netflix, dus ik zet hem binnenkort weer op.

2. The Christmas Chronicles

Misschien wel de leukste film om met de hele familie te kijken: The Christmas Chronicles. Een grote broer moet samen met zijn kleine zusje Kerstmis redden en dat doen ze samen met de Kerstman. En die Kerstman is wel een heel bijzondere man… Deze film bevat veel humor en past precies bij een knusse kerstavond samen met familie. Ook deze film vind je op Netflix.

3. Scrooge: A Christmas Carol

Op de basisschool deden wij bijna elk jaar een musical en ook de musical Scrooge hebben we een keer opgevoerd. Sindsdien heb ik eigenlijk altijd van dit verhaal gehouden. Op Netflix is Scrooge: A Christmas Carol net opnieuw uitgebracht en na het zien van de trailer heb ik heel veel zin om deze animatiefilm te gaan kijken. Jij ook?

Mocht je nog niet in de sfeer van Kerstmis zijn dan raad ik je aan om deze drie films te gaan kijken. Ik weet zeker dat je daarna klaar bent voor een paar heerlijke kerstdagen. 

Wat zijn jouw leukste kerstfilms?

Liefs!

4 reacties

  1. Buiten The Holiday, Love Actually en Home Alone 1&2 heb ik verder niet veel andere kerstfilms gezien. De eerste twee vind ik het allerleukst. Maar heb deze films inmiddels eigenlijk ook al wel een beetje gezien. Dus misschien wordt het tijd om die andere twee van je tips eens te gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.