LOOKFANTASTIC Beauty Box November

Sinds een paar maanden ben ik bekend met de webshop LOOKFANTASTIC. Ik ben dol op beauty producten en kan er ook veel te veel geld aan uitgeven. LOOKFANTASTIC is een webshop met heel veel merken en vaak met fijne kortingen. Elke maand wordt de LOOKFANTASTIC Beauty Box gelanceerd. Voor een betaalbare prijs krijg je mooie producten om te proberen en ik laat je vanaf nu elke maand zien wat er in de Beauty Box zit. Kijk je mee?

LOOKFANTASTIC Beauty Box November

LOOKFANTASTIC Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

LOOKFANTASTIC Beauty Box November

Mocht je je afvragen waarom ik LOOKFANTASTIC constant in hoofdletters schrijf dan heeft dit te maken met de naam van het merk ☺️

Maar… laten we nu gaan kijken wat er in de box van november zit. Het is mijn eerste box en ik ben enorm nieuwsgierig. Kijk je mee?

LOOKFANTASTIC Beauty Box November Party Prep

Als je de doos opent, zie je een boekje liggen. In dit boekje worden de producten uitgebreid beschreven, er staan wat leuke beauty tips in en wat interessante artikelen. Het thema van de maand is Party Prep.

LOOKFANTASTIC Beauty Box November 2

Hier wordt een mens toch gelukkig van? Laten we de producten eens goed gaan bekijken.

1. Color WOW Dream Coat

Color WOW Dream Coat

Deze spray is eigenlijk de eerste reden waarom ik een abonnement heb genomen op de beauty box: de Color WOW Dream Coat. Dit haarproduct schijnt fantastisch te zijn, maar ook wel aan de dure kant. 

Deze spray gebruik je na het wassen op handdoekdroog haar en het zorgt voor glad en glanzend haar. Daarnaast beschermt het je haar tegen hitte en zorgt het ervoor dat het niet gaat pluizen. Er zijn zoveel mensen enthousiast over dit product dat het haast wel goed moet zijn. Ik ga het in ieder geval snel testen. 

Op de Nederlandse site van LOOKFANTASTIC kan ik dit product op dit moment niet vinden, maar op de Engelse website wel. Klik hier voor meer informatie. 

Bol.com verkoopt dit product ook:

2. Revolution Mini Reloaded Palette Velvet Rose

Revolution Mini Reloaded Palette Velvet Rose

Ik kende het merk Revolution wel, maar had er zelf nog nooit iets van gekocht. In deze box zit een prachtig oogschaduw palette met neutrale kleuren waar ik blij van word. Het is een mini, maar hier kan ik echt wel even mee vooruit. Tevens is dit palette handig om mee te nemen op vakantie. Vooral de gouden kleur vind ik prachtig. 

Het volledige palette ziet er ook heel mooi uit en kost op dit moment nog geen vier euro. Klik hier voor meer info.

3. Avant Pro Perfecting Collagen Touch Eclat Primer

Avant Pro Perfecting Collagen Touch Eclat Primer

Het merk Avant kom ik online wel eens tegen, maar ik ken het eigenlijk niet. Misschien omdat het een erg duur merk is, want deze primer kost 97 euro (HUH?). Mijn verwachtingen zijn erg hoog…

Deze primer voelt erg zacht aan en ligt licht op de huid. Hij moet ervoor zorgen dat je make-up de hele dag goed blijft zitten. Ik ben dol op primers, dus het komt wel goed met dit product.

Meer info? Klik hier.

4. . Bondi Sands Pure Sleep Tanning Mask

Bondi Sands Pure Sleep Tanning Mask

Weer een mini, maar ik hoor zoveel goede verhalen over het merk Bondi Sands dat ik erg benieuwd ben.

Dit masker smeer je voor het slapen gaan op je gezicht en ’s nachts doet het zijn werk. Er zitten veel fijne ingredienten in, zoals vitamine C, E en hyaluronzuur. Als het goed is, word je ’s morgens wakker met een zongekuste gloed. Klinkt wel heel erg goed toch?

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.

5. Luvia Cream Shader Brush

Luvia is een heel nieuwe merk voor mij, maar als ik op de site kijk dan zie ik dat ze prachtige kwastensets hebben. Deze kwast is niet los verkrijgbaar, maar zit wel in verschillende sets. 

Deze kwast is vooral bedoeld voor crème oogschaduws en concealers. De kwast voelt heel zacht aan en ziet er heel mooi uit. Meer kan ik er nog niet over vertellen, want ik moet de kwast nog uitproberen.

Klik hier voor meer informatie.

6. Brushworks No Crease Hair Clips

Misschien niet het meest interessantste product, maar wel erg handig. Deze haarclips van Brushworks gebruik je om je haar vast te zetten, zodat je je make-up kan doen zonder dat je haar in de weg zit. Ze laten geen vouw achter in je haar en dat klinkt top. Ik ben dol op de video’s van NikkieTutorials en zij gebruikt ook altijd dit soort clips 🙈

Zelf zou ik deze clips niet snel kopen, maar ik ga ze nu zeker gebruiken. Mijn haar wordt namelijk niet blij van de diadeem die ik normaal gebruik. Leuk, zo’n box!

Terwijl ik op zoek ben naar een link van deze clips, zie ik dat Brushworks echt een heel gevarieerd en betaalbaar merk is. Helemaal mijn ding. Klik hier voor meer info.

Ben jij net zo enthousiast als ik? Ik ben dol op cadeautjes, dus het zal elke maand een feestje worden om deze LOOKFANTASTIC Beauty Box open te maken. Daarnaast is de box zijn geld meer dan waard en dat vind ik ook fijn. Volgende maand is het dé feestmaand van het jaar, dus ik kan niet wachten om te zien wat er in de box zal zitten. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.