Begin Again – Mona Kasten

Eén van mijn favoriete series is de Again-serie. Ik heb alle delen verslonden en vooral het eerste deel vond ik geweldig. Tijd om dit boek weer eens in het zonnetje te zetten. Ben jij klaar voor mijn recensie van Begin Again van Mona Kasten?

Begin Again - Mona Kasten - Boekerij

‘ “In geen geval komen wij bij elkaar in bed terecht, dus vergeet het! Heb je dat goed begrepen?”

“Ik wil je niet kwetsen,” zei ik droogjes, “maar mijn behoefte aan bad boys heb ik jaren geleden al gestild.” ‘

Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023

Flaptekst

‘Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Allie Harper wil helemaal opnieuw beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding,  hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.’

Mijn mening

Via Bookstagram kwam ik in aanraking met het boek Begin Again en vanaf de eerste bladzijde was ik verliefd. Het gebeurt niet vaak dat ik een boek binnen 24 uur uit heb, maar Mona Kasten heeft het voor elkaar gekregen.

Ik vind het omslag van dit boek prima. Niet enorm spannend, maar ik denk wel dat ik dit boek in een boekwinkel op zou pakken. De titel is Engels en ik vraag me af waarom. Ik vind het niet storend, maar vraag me af of daar bewust voor gekozen is. 

Begin Again is een roman met een heel klein vleugje Vijftig Tinten-spanning erin. Als je eenmaal begint met lezen dan is het moeilijk om dit boek opzij te leggen. Het leest vlot, het is spannend en als lezer blijf je nieuwsgierig naar het verleden van Allie en Kaden.

De schrijver zorgt ervoor dat het verhaal nooit langdradig wordt. Het tempo ligt best hoog, maar dat is niet vervelend. Het verhaal wordt realistisch geschreven en je leeft al snel mee met de twee hoofdpersonen. Kaden had al heel snel mijn hart gestolen en ik vraag me af of ik het ooit nog terugkrijg 😉.

Begin Again van Mona Kasten heeft mij gepakt en niet meer losgelaten. Deze auteur kan een goed verhaal vertellen en weet hoe ze een lezer aan zich moet binden. Gelukkig is dit het eerste deel van de Again-serie, dus we kunnen nog even door.

Liefs!

Titel: Begin Again | Auteur: Mona Kasten | Uitgeverij: Boekerij | 416 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.