De week in foto’s #148

Het blijft moeilijk om niet over mijn grenzen heen te gaan en helaas ben ik deze week écht te ver gegaan. Wel met een goede reden, Beyoncé, maar ik baal er toch van. Gelukkig schijnt het zonnetje veel en vaak en dat maakt het leven altijd mooier. Kijk je mee naar De week in foto’s #148?

25.23.1 - De week in foto's #148
Zondagmiddag zat ik vroeg in de auto richting Amsterdam. Onderweg wel even genieten van een Chai Tea Latte van Starbucks natuurlijk.
25.23.2 - De week in foto's #148
Overijssel en Noord-Brabant eindelijk weer even samen. Ik had Andrea al veel te lang niet gezien, dus we zijn op het terras gaan zitten en hebben uren zitten kletsen.
25.23.3 - De week in foto's #148
Er moest ook gegeten worden en we kozen voor sushi.
25.23.4 - De week in foto's #148
Queen B op het podium in de Johan Cruijff ArenA. Deze vrouw kan fantastisch zingen en weet hoe ze een show moet geven, maar heeft geen connectie met het publiek. Voor mij wel een groot minpunt. Ik heb wel een heerlijke avond gehad.
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
25.23.5 - De week in foto's #148
De volgende dag had ik heel de dag BHV en dat was echt teveel van het goede. Ik heb mijn papiertje weer binnen, maar ik ben heel de week al moe en minder vrolijk. #stom
25.23.6 - De week in foto's #148
Ja! Eindelijk komt Taylor Swift naar Nederland. De enige artiest die op dit moment nog op mijn bucket list staat.
25.23.7 - De week in foto's #148
Om aan kaarten te komen, moest ik me eerst registreren bij Ticketmaster. 5 juli hoor ik of ik in aanmerking kom om kaarten te kopen en 12 juli gaat de kaartverkoop van start. Om het overzichtelijk te maken... Duimen maar!
25.23.8 - De week in foto's #148
Na twee weken file kon ik op vrijdagochtend, via de snelweg, in één keer doorrijden naar school. Helaas was dit 's middags niet het geval natuurlijk.
25.23.9 - De week in foto's #148
Alle lessen van het schooljaar 22/23 zitten erop. Volgende week begint de toetsweek en dat betekent dat het bijna vakantie is.
25.23.10 - De week in foto's #148
Beertje heeft heel de week apart geslapen, maar zit overdag wel bij zijn familie. Er is helaas geen verbetering, maar hij eet, drinkt en kroelt. Hij ligt heel de dag over een ander konijn heen en dat met deze temperaturen.
25.23.11 - De week in foto's #148
Zaterdag was het eindelijk tijd om een proefrit te maken in de Jeep Avenger. Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto en ben verliefd geworden op deze kanjer. We denken er nog even een paar dagen over.
25.23.12 - De week in foto's #148
We sluiten De week in foto's #148 af met eten (natuurlijk). Na onze proefrit hebben we lekker geluncht in Breda. Ziet er goed uit hé?

Dit was De week in foto’s #148. Het was een vermoeiende week, dus ik zal de komende dagen nog even mijn gemak houden. Op school zal het wat rustiger zijn, dus dat is fijn. Verder staat er niet heel veel op de agenda, behalve een date met Vera. 

Heb jij een leuke week achter de rug? 

Liefs!

3 reacties

  1. Wat een gezellige, maar drukke, week had je! Ik kan me voorstellen dat als er geen connectie is tussen artiest en publiek dat het wat minder is. Lijkt me ook wel belangrijk als dat we wél is. Komende week gewoon weer een werkweek hier. Heb weinig plannen, behalve ein-de-lijk de kapper en een vriendin die ik alweer lang niet heb gezien. Fijne week!

  2. Hoi Iloon, mijn week was prima. Ook bij mij zijn de laatste loodjes van het schooljaar aangebroken. Vorig week laatste lessen, deze week rapportvergaderingen. Ik heb niet veel bijzonders gedaan in het weekend, maar dat vind ik juist wel fijn. Heerlijk buiten gezeten met een mooi boek, lekker gegeten, ijsje op en wat rondgelummeld! Ik snap dat je na het concert én zo’n BHV training doodop bent. Nog even en dan heerlijk een lange zomervakantie. Houd vol Iloon, het jaar is bijna voorbij! Hebben jullie nog een personeelsuitje? Dat is volgens mij op alle scholen traditie.

    1. Wij houden van personeelsuitjes inderdaad. Volgende week staat er één op het programma. Jij ook nog even volhouden he? De eindstreep van het schooljaar is bijna in zicht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.