Begin Again – Mona Kasten

Dit boek! Ik ben vaak enthousiast over boeken en ik vind veel boeken erg goed, maar serieus… Dit boek vond ik zo ontzettend fijn dat ik het binnen 26 uur uitgelezen had. Heerlijk! 

Ik kwam Begin Again vooral op Bookstagram tegen (wat een heerlijke plek voor boekenliefhebbers) en mijn nieuwsgierigheid werd weer eens gewekt. In de eerste boekenwinkel waar ik binnenkwam, heb ik het boek meteen gekocht. Aangezien Veel liefs uit was, kon ik meteen starten.

‘Allie wil haar oude leven in Denver achter zich laten en een nieuwe start maken in Woodshill en op de Woodshill University. Ze wil vooral vrij zijn, want haar leven bij haar ouders was alles behalve vrij.

Als ze op zoek gaat naar woonruimte blijkt dit nog niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk komt ze terecht bij Kaden, een foute, arrogante jongen met tatoeages. Hij doet vreselijk onaardig en onbeschoft, maar toch krijgt ze het voor elkaar om bij hem een kamer te huren.

Ze vindt dat ze het goed voor elkaar heeft: ze heeft een leuke kamer, nieuwe vrienden en ze geniet van haar zelfstandigheid. Het enige wat haar irriteert is die rare huisgenoot die niet normaal kan doen. Toch laat hij af en toe een andere kant zien die ze heel interessant vindt. Na een paar maanden lijken ze vrienden te worden, maar elke keer als het net goed lijkt te gaan dan gaat het weer mis. Ze worden gek van elkaar. Blijft ze bij hem wonen of pakt ze haar spullen?’

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit boek geweldig vond. Ik zat er meteen in en heb het dus veel te snel uitgelezen waar ik achteraf intens van baal. Het is een roman met een heel klein vleugje Vijftig Tinten-spanning erin. Het leest vlot, het is spannend en je blijft heel nieuwsgierig naar het verleden van Allie en Kaden.

De auteur Mona Kasten zorgt ervoor dat het verhaal nooit langdradig wordt. Het tempo ligt best hoog, maar dat is niet vervelend. Het verhaal wordt realistisch geschreven en je leeft al snel mee met de twee hoofdpersonen. Kaden had al heel snel mijn hart gestolen en ik heb het voorlopig nog niet terug :-).

Van mij krijgt dit boek 5 sterren. Ik werd er echt in meegesleept en ik heb er heerlijk van zitten genieten. Het enige kritiekpuntje is wel dat het verhaal heel sterk start, maar dat het aan het einde wat verzwakt. Niet storend, maar ik zat er in het begin meer in dan aan het einde. Toch kan ik niet wachten op het volgende deel dat (pas) in juni uitkomt. Helaas gaat het verhaal van Allie en Kaden dan niet verder, dus daar moet ik nog even over heen komen.

Liefs!

Titel: Begin Again | Auteur: Mona Kasten | Uitgeverij: Boekerij | 416 pagina’s |

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.