Vlot gelezen: een korte update over de Braun Silk-expert

Een paar weken terug verscheen er een artikel over de Braun Silk-expert Pro 5. Op dat moment had ik het apparaat nog maar drie keer gebruikt en was ik al vrij enthousiast. Omdat ik er veel vragen over krijg, geef ik je vandaag een korte update. 

Braun silk-expert

Ondertussen heb ik de Braun Silk-expert Pro 5  vijf keer gebruikt en er is een heel duidelijk verschil te zien met hoe het was voordat ik met dit apparaat aan de slag ging.

Handig om te weten voordat je verder leest: ik ben nog steeds met het behandelplan bezig, dus ik zie de resultaten nu alleen per week.

Ik moet mijn benen voor het flitsen scheren, maar er is niet heel veel meer te scheren. Bijna alle haartjes lijken verdwenen, dus hier werkt het apparaat echt heel goed.

Ook mijn bikinilijn en mijn oksels zijn bijna haarvrij. Dit zal iets langer duren, omdat ik daar een minder heftige lichtflits gebruik. Er is een heel duidelijk verschil te zien, maar het heeft op die plekken wel wat meer tijd nodig. 

Veel mensen denken dat het veel tijd kost, maar dat is echt niet zo. Je moet de te behandelen delen eerst scheren en daarna ga je flitsen. Ik denk dat ik tien minuten aan het flitsen ben (benen, bikinilijn en oksels). Valt alles mee toch? En nee, je voelt er niets van 😊.

Er staan maximaal  twaalf weken voor het behandelplan, dus ik moet nog even doorgaan met mijn Braun Silk-expert Pro 5. Ik ben wel heel blij om al zo snel resultaat te zien en hoop dat dit doorzet. Binnenkort zal ik je weer een korte update geven. Mocht je vragen hebben, schroom niet om mij een berichtje te sturen.

Liefs!

Eén reactie

  1. Wat fijn dat je nu al verschil ziet. Lijkt me ook best heerlijk niet meer hoeven scheren. Maar hiervoor heb ik dan weer net te weinig discipline haha. Ik ben wel benieuwd hoe het verder gaat als je behandelplan klaar is, moet je dan nog eens in de zoveel tijd behandelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.