New York Daily Diary: Dag 5 – Dagje Brooklyn

New York Daily Diary UA 3

Wat leuk dat je er (weer) bent. Vandaag zitten er nogal wat standaard toeristische foto’s in New York Daily Diary, dus als je mijn gezicht al beu bent dan zou ik nu wegklikken 🙈. Vera en ik zijn vandaag in Brooklyn geweest en hebben weer meer dan 27.000 stappen gezet. Kijk je mee?

Elona it is.

De ochtend begon met een warme chocolademelk van Starbucks. Aangezien ze mijn naam hier niet kennen, schrijven ze het altijd verkeerd. Elona moest nog even op haar bestelling wachten in ieder geval.

New York Daily Diary Dag 5 .1 Brooklyn
New York Daily Diary Dag 5 .2

Gezond voer

Ik weet dat je denkt dat we alleen maar slecht en ongezond voedsel eten hier in Amerika, maar dat is dus niet waar. Bij Butcher’s daughter in Brooklyn hebben we een gezonde bowl gegeten met vers fruit en yoghurt. Enorm lekker kan ik je vertellen.

Muurschilderingen

We hebben vandaag vooral geslenterd door de straten van Brooklyn en kwamen regelmatig prachtige muurschilderingen tegen. Sommige moeten dan wel even op de foto gezet worden natuurlijk.

New York Daily Diary Dag 5 .3 Brooklyn
New York Daily Diary Dag 5 .4

Bedford Avenue

De langste straat van Brooklyn is Bedford Avenue (16,4 kilometer) en een deel van die straat heeft allerlei leuke boetiekjes. Een gezellig plekje om even de drukte van Manhattan te ontvluchten. 

❤️

Als je dan een muurschildering tegenkomt waar een rolschaats op staat dan moet je er wel even mee op de foto, toch?

New York Daily Diary Dag 5 .5 Brooklyn
New York Daily Diary Dag 5 .7

Even rust

Uiteindelijk kwamen we weer bij het water uit en was de skyline van New York weer te zien. Even uitwaaien en genieten dus.

Creatief met foto's

Soms moet je even een andere manier vinden om een leuke foto te maken en dit is één van onze creaties. Misschien was het nog niet helemaal duidelijk, maar ik ben echt dol op deze stad. 

New York Daily Diary Dag 5 .6 Brooklyn
New York Daily Diary Dag 5 .8

Say cheese

Na een wandeling van kilometers door behoorlijk wat bijzondere straten in Brooklyn, kwamen we uit bij de Manhattan Bridge. Als je de foto goed maakt dan zie je door de brug het Empire State Building, maar er waren zoveel toeristen dat wij dit even voldoende vonden. Alsnog een lekker toeristisch plaatje toch?

Nog een keer...

Ook hebben we vandaag over de bekende Brooklyn Bridge gelopen en daar moesten we natuurlijk bewijs van hebben. Ik ben al vaak over deze brug gelopen en blijf het een fijne wandeling vinden.

New York Daily Diary Dag 5 .9 Brooklyn
New York Daily Diary Dag 5 .10

Trailer Park Lounge

Vera had weer een bijzonder restaurantje gevonden in Chelsea: Trailer Park Lounge. Het was een leuk bij elkaar geraapt zooitje en het eten was heerlijk. Leuk om zulke plekken te ontdekken.

Na het eten zijn we naar het hotel gegaan en hebben niets meer gedaan. Even bijtanken voordat we aan de laatste twee volle dagen gaan beginnen. 

Bedankt voor het lezen van alle New York verhalen. Ik lees alle reacties en waardeer ze enorm. Zie ik je morgen weer?

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

4 reacties

  1. Wat een kilometers hebben jullie al in de benen zitten. Niet normaal! Leuk om iedere dag jullie avonturen te lezen. Veel plezier nog samen en groetjes aan Vera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.