New York Daily Diary: Dag 6 – Een beetje geluk

New York Daily Diary UA 3

Het is alweer onze zesde dag in New York en dat betekent dat het einde toch een beetje in zicht begint te komen. Vandaag zou het de hele dag regenen in New York, dus maakten Vera en ik plannen voor activiteiten binnen. Voor één van die activiteiten hadden we een beetje geluk nodig…

Op hoop van zegen

De ochtend begon bij de NBC Studios in het Rockefeller Center. Als je daar om acht uur ’s ochtends bent dan word je in een wachtrij geplaatst en als er plek is dan mag je ’s avonds aanwezig zijn bij de opnames van The Tonight Show starring Jimmy Fallon. Wij waren nummer 9 en 10 die ochtend en kregen te horen dat we ons om 15:15u weer moesten melden. Pas dan zouden we meer weten. Duimen dus.

New York Daily Diary - Dag 6.1 een beetje geluk
New York Daily Diary - Dag 6.2

I want you!

Ik kan zo in de jury van de Amerikaanse versie van de The Voice. 

IHOP

Na ons bezoekje aan Rockefeller zijn we richting East Village gegaan, want ik wilde graag een keer eten bij IHOP. Prima keuze moet ik zeggen. Ik durf komend weekend alleen niet thuis op de weegschaal te gaan staan 🙈.

New York Daily Diary - Dag 6.3 een beetje geluk
New York Daily Diary - Dag 6.4 een beetje geluk

MJ

Afgelopen maandag zijn we ook in de buurt geweest van deze prachtige muurschildering, maar voelden we ons helemaal niet zo veilig. Aangezien IHOP vlakbij deze muur zit, zijn we er vandaag weer naartoe gelopen. Gelukkig was de sfeer heel anders en hebben we Michael Jackson even kunnen bewonderen.

Squirrel

Als ik voorbij een park loop dan probeer ik altijd eekhoorntjes te vinden. Vandaag liepen we bij Union Square en daar waren er heel veel. Ik word er blij van (als ze op afstand blijven).

New York Daily Diary - Dag 6.6 een beetje geluk

Ja of nee?

Barnes & Noble is misschien wel de grootste boekenwinkel van New York en ik vind het heel fijn om daar een paar uur doorheen te slenteren. Wat denk je? Heb ik iets gekocht?

Weinig keus

Geen idee wat voor tijdschrift je zou willen lezen in Amerika, maar je hebt niet zoveel keus. Taylor Swift neemt niet alleen de Billboard over, maar ook het complete tijdschriftenrek.

New York Daily Diary - Dag 6.7 een beetje geluk
New York Daily Diary - Dag 6.8 een beetje geluk

Een stapje verder

Om 15:15u stonden wij braaf bij de NBC Studios en kwamen we steeds een stapje verder… Het zou toch wel leuk zijn om bij deze uitzending aanwezig te mogen zijn he?

Jimmy Fallon

Gelukt!

Natuurlijk mochten we niets filmen of op de foto zetten, maar na anderhalf uur wachten zaten we in het publiek bij Jimmy Fallon. Ondanks dat we eigenlijk alleen maar fungeerden als klapvee, vond ik het enorm leuk. Naast Jimmy Fallon geen bekende gezichten gezien. Wij zaten in aflevering 1974, mocht je het nog eens terug willen zien.

New York Daily Diary - Dag 6.9 een beetje geluk
New York Daily Diary - Dag 6.10 een beetje geluk

Carlo's Bakery

We hebben de avond afgesloten met een cupcake en een theetje van Carlo’s Bakery. We genieten er nog maar even van, voordat we op het vliegtuig stappen.

Ondertussen vallen mijn ogen bijna dicht tijdens het typen, want deze meid is toch echt wel moe. Morgen is onze laatste volle dag in New York, dus daar gaan we enorm van genieten. Eerst lekker slapen.

Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.