New York Daily Diary: Dag 8 – Bye Bye New York!

New York Daily Diary UA 3

Terwijl ik dit schrijf, zitten we op JFK te wachten op ons vliegtuig. Na een volle week genoten te hebben van de leukste stad van de wereld, is het tijd om naar huis te gaan. Bye Bye, New York. Je was weer geweldig.

Oeps!

Mijn koffer was op de heenweg al aan de zware kant en nu zat ik over de 23 kilo heen. Vera zat daar nog onder, dus ik heb wat kleding bij haar in de koffer gedaan. Uiteindelijk was haar koffer iets te zwaar en die van mijn precies 23kg. Ze deden er gelukkig niet moeilijk over. 

New York Daily Diary - Dag 8.1 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.2 Bye Bye New York

Laatste keer Starbucks

Om acht uur ’s ochtends waren de koffers gepakt en konden we nog een paar uurtjes van New York genieten. De dag begon bij Starbucks. Natuurlijk ❤️.

Waar zijn de toeristen?

Al heel de week valt het ons op dat het helemaal niet zo druk is in New York. In elk restaurant kunnen we zo aanschuiven, alles is goed te boeken en de straten zijn rustiger dan we gewend zijn. Wij klagen niet, want dit was hartstikke fijn.

New York Daily Diary - Dag 8.3 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.4

Fluistermuur

De laatste dag moeten we natuurlijk even naar Grand Central Station. Ik kan niet weg zonder daar heel even geweest te zijn. Je vraagt je vast af wat Vera in die hoek staat te doen, maar ik nam haar even mee naar de fluistermuur. Altijd leuk om even te doen.

Liefde!

Hi there!

New York Daily Diary - Dag 8.5 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.6

De trui!

Gisteren zijn we naar New York University geweest en we hebben allebei deze trui gekocht. Een heerlijke trui voor een vliegreis naar huis, dus ik heb ‘m al aan. Deze toerist is er helemaal blij mee.

New York Public Library

We hadden ook nog tijd voor een bezoekje aan de New York Public Library. Dit gebouw is prachtig om te zien, van binnen en van buiten. Altijd even een bezoekje waard.

New York Daily Diary - Dag 8.7 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.8 Bye Bye New York

Amen!

Zo is het!

Onze laatste maal

Voordat we richting vliegveld gingen, hebben we nog een rooftop bar bezocht om te eten. Leuke plek met lekker eten. Daarnaast was het onze laatste maal samen in New York en daar hoort een foto bij.

New York Daily Diary - Dag 8.9 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.10

New York Yankees

Vera en ik hadden wel lol om deze jongens, want ze hadden bijna allemaal een shirt van de New York Yankees aan en ze gingen ook zo mooi naast elkaar zitten. Stiekem ook maar een foto van gemaakt 🙈.

Bye Bye, New York!

We zijn met de metro en Airtrain naar JFK gegaan en dit ging helemaal prima. Wel wat gesjouw, maar dat konden we ook nog wel aan na al die kilometers die we afgelopen week gelopen hebben.

New York Daily Diary - Dag 8.11 Bye Bye New York
New York Daily Diary - Dag 8.12 Bye Bye New York

The end!

Daar zit ik dan mijn laatste NY blogje te typen. Als ik eenmaal thuis ben wil ik niet meteen achter mijn computer kruipen en we moesten toch wachten, dus dan is dit een prima tijdverdrijf. 

Het zit erop! We gaan naar huis. Wat hebben we genoten samen en wat was het fijn om samen met Vera in New York te zijn. Herinneringen voor het leven gemaakt en onze vriendschap gevierd. Ik koester dit voor de rest van mijn leven ❤️.

Wat zijn er veel lieve, trouwe lezers geweest de afgelopen week. Wij vonden het heel leuk dat je de moeite nam om onze avonturen te volgen en we hebben heel veel leuke reacties gehad. Ontzettend bedankt!

Nu gaan we lekker naar huis. Bye Bye, New York!

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

15 reacties

 1. Wat heb ik genoten van je blogs
  Het plezier spatte er vanaf, en inderdaad het is zo’n mooie stad, ik snap jou wel
  Ilona 😘

 2. Ik vond het super om jullie avonturen te volgen! Fijn om telezen dat jullie onwijs genoten hebben!! Welkom thuis en lekker na genieten 😘

 3. Bedankt voor alle verhalen en foto’s!! Onwijs leuk om met jullie mee te zijn geweest naar NYC! 👌
  Welkom thuis weer!

 4. Welkom thuis! Het was enorm leuk om jullie reis te kunnen volgen. Fijn dat jullie samen zulke prachtige herinneringen hebben gemaakt ❤️

 5. Ik vond je verslagen heel leuk om te lezen! Dank je wel! Ik snap dat je NY geweldig vindt, ik ben er zelf twee keer geweest en was ook enorm onder de indruk van deze geweldige stad! Je hebt vast nog veel dingen niet gezien en gedaan dus je moet ongetwijfeld weer eens terug 😊😉!

  1. Jij begrijpt het, Niekje. Ik zal er nooit genoeg van krijgen, dus ik ga zeker terug. Fijn dat je alle verslagen leuk vond. Bedankt voor het lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.