New York Daily Diary: Dag 7 – Shopping Day

New York Daily Diary UA 3

Vandaag was het Shopping Day in New York! De laatste volle dag moet je natuurlijk besteden in de winkelstraten van NYC en dat hebben we ook zeker gedaan. Daarnaast hebben we New York ook nog van een andere kant gezien. Kijk je mee naar New York Daily Diary?

We ❤️ NYC

Niet alleen op de muren, maar ook op de trottoirs vind je street art in New York. Toevallig houd ik ook nog steeds van NYC (en misschien wel weer een beetje meer), dus ik vond deze wel leuk om de dag mee te beginnen. Ratten hebben we immers ook mogen bewonderen.

New York Daily Diary - Dag 7.1 Shopping Day
New York Daily Diary - Dag 7.2 Shopping Day

Uhm?

Je ziet de hele dag van alles tijdens het wandelen en sommige dingen begrijp je niet. Ik begrijp deze Tesla niet… wat een lelijk ding. Lelijk genoeg om op de foto te zetten. Dat dan weer wel.

Single?

Deze man zoekt de perfecte vrouw. Mocht je die gevonden hebben, wil je haar dan even laten bellen? Hij heeft vast interesse.

New York Daily Diary - Dag 7.3
New York Daily Diary - Dag 7.4 Shopping Day

Shopping Day geslaagd!

Vera en ik hebben de economie van Amerika weer een boost gegeven. We zijn best goed geslaagd, al zeg ik het zelf 🙈.

Summit One Vanderbilt

Om de laatste dag goed af te sluiten, hadden we nog een leuke attractie gepland staan: Summit, One Vanderbilt. 91 verdiepingen de lucht in om New York te bewonderen. Onze schoenen moesten wel jasjes aan. Dweilen vinden ze hier blijkbaar ook niet leuk.

New York Daily Diary - Dag 7.5
New York Daily Diary - Dag 7.6 Shopping Day

Say cheese

Hier zijn natuurlijk weer genoeg foto’s gemaakt. Samen…

En nog eens

… en apart. Ik zit hier in de lucht op een glazen plaat. Niet naar beneden kijken of over nadenken is mijn tip.

New York Daily Diary - Dag 7.7
New York Daily Diary - Dag 7.8 Shopping Day

Serendipity3

Onze laatste avondmaal in New York was bij Serendipity3. Absoluut een aanrader, maar de volgende keer neem ik alleen een toetje.

Nom, nom, nom

De toetjes zijn namelijk enorm en ontzettend lekker. Ik denk dat ik de komende maanden niet meer hoef te eten.

New York Daily Diary - Dag 7.9
New York Daily Diary - Dag 7.10 Shopping Day

Frozen Hot Chocolate

Vera ook niet 😂.

Aandenken

Er werden in het restaurant foto’s gemaakt en normaal zouden we niet aan deze poespas meedoen, maar nu hadden we toch al veel te veel geld uitgegeven. Zo hebben we allebei een aandenken aan een geslaagde dag, week en vakantie.

New York Daily Diary - Dag 7.11 Shopping Day
New York Daily Diary - Dag 7.12

Dansen in Bryant Park

We liepen als twee gevulde olifanten het restaurant uit, dus we besloten naar het hotel te wandelen. Op de weg terug kwamen we langs Bryant Park en daar was het Latin Night. Wij konden ons nog steeds niet bewegen, maar de sfeer was prima.

Empire State of Mind

Heel veel mensen vragen aan mij waarom ik toch elke keer terugga naar deze stad, terwijl er zoveel andere mooie plekken zijn. Ik stuurde vandaag naar Mike dat ik me zo ontzettend gelukkig voel op deze plek en ik denk dat daar het antwoord ligt. Het is niet iets wat ik uit kan leggen, maar het is het gevoel dat ik heb als ik door de straten van deze stad loop. Ik voel me zo fijn hier, zo gelukkig. Ik zal deze fijne plek zo gaan missen, maar ik weet ook dat ik hier over een paar jaar weer zal zijn. Deze stad is magisch (voor mij in ieder geval).

New York Daily Diary - Dag 7.13 Shopping Day

Dat was onze laatste volle dag in New York. Er komt nog één dag online, want we hebben nog een halve dag te gaan. Ik weet alleen niet precies wanneer, vanwege het tijdsverschil. Daarnaast moet ik Mike en Luna eerst urenlang knuffelen 🙈.

Bedankt weer voor het lezen!

Liefs!

Bol AlgemeenBol Algemeen

6 reacties

  1. Jullie hebben goed gewinkeld 😂
    Geniet van jullie laatste uurtjes in New York en een hele goede terugreis 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.