De week in foto’s #1

Vanaf vandaag zal ik elke zondag mijn week in foto’s posten. Deze vakantieweek ben ik lekker naar de sauna geweest, veel gerolschaatst en in en om het huis bezig geweest. Kijk je mee?

De maandagochtend starten met een heerlijke wandeling met Luna. Tijdens werkweken lukt mij dit ’s ochtends echt niet, maar nu probeer ik het zo vaak mogelijk.

De rest van de dag was ik heerlijk offline. Samen met een vriendin naar Thermen Berendonck geweest. Door alle regels rondom Corona was het heerlijk rustig en dat vond ik nu even helemaal niet erg. We hebben van 12:00 tot 22:30 enorm genoten en wat is dit een mooie plekom naartoe te gaan.

Op dinsdag bestond mijn Bookstagram 1 jaar, dus dat moest gevierd worden met een winactie. Ik vind dit altijd zo leuk om te doen.

Dinsdag had ik een drukke dag met afspraken. De ochtend begint altijd met de diertjes.

Onze kuikens worden zo snel groot. Ze passen bijna niet meer in hun kleine verblijf, dus ze zullen binnenkort naar het ‘grote’ verblijf moeten. Ze zijn wel enorm leuk en eten uit je handen.

Wel heerlijk gerolschaatst samen met een vriendin. We zijn naar de Grevelingen gegaan, omdat je daar plekken hebt om even goed te oefenen. Ik ben zo enorm blij met mijn Moxi Lolly skates. Ze zitten ook fantastisch!

Woensdag was het poetsdag. Ik vind de badkamer altijd zo’n rotklus, maar het moet nou eenmaal af en toe goed gebeuren.

We blijven tussendoor wel lezen natuurlijk.

Donderdagochtend mijn rolschaatsen weer aangedaan en een rondje van 16 kilometer gemaakt. Ik had er met gemak nog 16 aan kunnen plakken volgens mij. Heerlijk!

En ’s middags achter mijn laptop gekropen om mijn recensie van Bonuskind te typen die op vrijdag online is gekomen.

In de avond lekker zelf pizza’s gemaakt én gegeten natuurlijk.

Vrijdagochtend heb ik eerst weekboodschappen gedaan en de rest van de middag aan mijn website gewerkt en mijn nieuwe agenda een beetje versierd.

Tijd voor Poké bowl. Eerst de rijst maar eens koken en laten afkoelen.

Het eindresultaat =).

Op zaterdag was het tijd om de bovenverdieping te soppen. Mijn verzameling Victoria’s Secret-tasjes moesten ook afgestoft worden en de poes kijkt mee.

Mijn inloopkast weer lekker fris.

En mijn trouwjurk hebben we ook weer een mooi plekje gegeven. Hij blijft prachtig.

 

 

Dit was mijn eerste week in foto’s. Ik ben nog heel erg zoekende naar een betere manier om mijn foto’s te plaatsen, want dit is alleen maar veel scrollen. Heb je een tip dan hoor ik het heel graag.

Ook moet ik wennen om elke dag wat foto’s te maken, maar daar zal ik hopelijk steeds beter in worden. We gaan het zien. Hoe zag jouw week eruit?

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.