De week in foto’s #102

Het is zondag, dus tijd voor De week in foto’s #102. Het was een rommelige, maar wel een leuke week. De vakantie is nu echt in zicht…

We beginnen de week met Dikkie Dik. Dikkie Dik is de nieuwe poes van mijn schoonzus en mijn neefje. Is het geen dotje?
We hadden een paar heerlijk zomerse dagen, dus ik heb vaak met een boekje buiten gezeten. Ik ben op dit moment de &C aan het lezen en ik vind het best een leuk blad.
Konijnen houden niet zo heel erg van warmte, maar Beer en Schaap vonden het toch nodig om lekker tegen elkaar aan te gaan liggen. Buiten was het gelukkig maar 32 graden.
Ondertussen was Mike voor nog meer beschutting aan het zorgen rondom het konijnen- en kippenhok. Alles voor de diertjes natuurlijk.
Kliekjesdag. We hadden salade over van maandagavond, dus die heb ik dinsdag lekker opgegeten. Niets is lekkerder dan een salade eten met warm weer.
Zoef, zoef! Op dinsdagavond zijn Mike en ik op de scooter naar Judith en Martijn gereden. Ik was natuurlijk weer helemaal in mijn element.
De woensdagochtend begon met een rondje hardlopen. Het gaat lekker en ik krijg er steeds meer plezier in.
's Avonds kwamen mijn ouders eten en hebben we voor het eerst gebarbecued dit jaar. Het was een gezellige avond met lekker eten.
Vrijdagochtend om 06:00u stond ik weer buiten om te lopen. Voor het werk even sporten vind ik heerlijk, maar ik vind het ook fijn dat ik de komende zes weken niet meer zo vroeg mijn bed uit hoef.
Wij sluiten het schooljaar altijd af met een barbecue. We nemen afscheid van collega's en vieren het einde van een goed schooljaar. Ik moet helaas nog een paar daagjes werken komende week, maar de vakantie knipoogt al naar me.
's Avonds gingen we naar het casino met vrienden en Sjeel 😉. Helaas hadden we geen geluk deze avond, maar het was erg gezellig. Zoals de croupier zei (nadat ik in twee minuten al mijn geld al kwijt was): 'Meedoen is belangrijker dan winnen...'
Zaterdag was het poetsdag. Het hele huis is weer schoon, zodat ik daar niet over hoef na te denken de komende week.
Je hebt altijd baas boven baas. Terwijl de zweetdruppels op mijn rug stonden, lag deze meneer heerlijk onder ons dekbed. Gekke kat.
Terwijl ik binnen bezig was, waren Mike en mijn schoonvader buiten bezig. Ook het hekje heeft een plekje gekregen. Het wordt straks zo mooi.

Dit was De week in foto’s #102 weer voor deze week.

Maandag en dinsdag moet ik nog werken, maar woensdagochtend heb ik dan echt vakantie. Ondanks dat we niet weggaan, heb ik er wel heel veel zin in. Ik heb nog weinig plannen, maar dat geeft veel rust. Ik heb er zin in!

Heb jij ook al vakantie? Zo ja, geniet ervan. Zo nee, dan hoop ik dat je een fijne werkweek hebt. 

Tot volgende week!

Liefs.

2 reacties

  1. Wij hebben onze grote vakantie al gehad. Maar we gaan vast nog eens een weekendje weg, al zou dat ook pas in het najaar kunnen zijn. Toch een lekker vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.