De week in foto’s #105

Normaal gesproken maak ik De week in foto’s op zaterdag, maar de planning loopt iets anders. Op dit moment is het net zondag 14 augustus geworden en lig ik in mijn bed met mijn laptop om dit artikel op tijd klaar te hebben. Mochten er fouten in De week in foto’s #105 staan, dan heeft dat te maken met mijn moeheid 😉. Kom, ik neem je mee naar de afgelopen week.

De zondag begon met de grote schoonmaak van het kippen- en konijnenhok. Alles is afgespoten, ingespoten en lekker schoon.
Deze twee kippen hadden geen geduld en moesten tussen het poetsen door allebei een ei leggen. Waarom zou je een eigen hokje nemen als je ook samen in een hokje past?
Gelukkig hadden we genoeg te doen en ben ik aan het timmeren geslagen. Ik lijk net handig he?
Ondertussen was Mike bezig met de korven aan de voorkant van het huis. Er zit veel zand op de stenen in de korven, dus hij was de stenen aan het afspuiten.
Het begint ergens op te lijken, toch?
Mijn scooter maakt overuren met dit prachtige week. Zodra ik kan, ga ik op pad. Ik vind het heerlijk.
Joehoeeeee, eindelijk mijn rolschaatsen weer eens aan. Heerlijk om weer rond te rollen.
Wat eten jullie met dit warme weer? Wij hebben de afgelopen week veel groenten gegeten. Zo hebben we weer eens poké bowl gegeten.
Mijn eerste vijf kilometer sinds ik weer aan het hardlopen ben is een feit. Natuurlijk had ik fans aan de kant van de weg staan.
Ergens tussen de drukte door heeft mijn auto ook weer twee nieuwe banden gekregen. Ik kan weer wat veilige kilometers rijden.
We hadden ook nog een loge bij de kippen. Deze merel wilde niet meer vliegen en bewoog raar met haar kopje. Na een nachtje slapen hebben we de dierenambulance gebeld. Zij kwamen de merel halen en hebben haar naar de vogelopvang gebracht.
Soms lijkt het net een dierenopvang hier, want ook deze prachtige rups kwam even op bezoek.
Veel tijd voor de dieren, maar ook voor de tuin. Mike en mijn schoonvader zijn druk met het hekwerk aan de achterkant van het huis bezig. Er gebeurt op het moment veel in de tuin en ik word er erg gelukkig van.
Ik help waar ik kan, maar zorg ook voor het huishouden en voor mezelf. Donderdagochtend was het weer tijd voor een rondje hardlopen.
Ook ben ik aan de slag gegaan met mijn artikel over Dipping Powder Nagels. Er moeten altijd eerst foto's gemaakt worden, voordat ik begin met schrijven.
Vorige week heb ik toch verteld over die twee zeecontainers die al tien jaar in onze tuin staan?
Die zijn ondertussen weg. Zie je dat uitzicht over de korven? Daar word ik enorm blij van als ik sta te koken. De tuin lijkt nu ook twee keer zo groot en ik heb al heel veel dansjes gedaan op die kale plek in de schaduw.
Zaterdag hadden we een tuinvrije dag en zijn Mike en ik even gaan winkelen. We zijn eerst even naar Decathlon gereden en daarna naar Rosada. Helaas niet geslaagd.
's Avonds zijn we lekker naar Westenschouwen geweest met Luna. Even afkoelen.
Golden hour.
favorieten van augustus 2022
Luna wilde natuurlijk ook even op de foto, voordat de zon onderging.
We sluiten de week af met een hapje en een drankje. Het was een fijne week.

Dit was De week in foto’s #105. Ik hou het kort, want mijn ogen vallen bijna dicht.

Maak er een mooie week van en tot volgende week.

Liefs!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  1. Vorig weekend na hele lange tijd ook weer eens naar Rosada geweest. Ik was op zoek naar schoenen, maar ik vond het aantal schoenenwinkels wel heel erg schaars. Niet geslaagd ook daar helaas. Wel ergens anders uiteindelijk. Fijne week alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.