Review: Miss Jules – Dipping Powder Nagels

Iets meer dan een maand geleden heb ik kennisgemaakt met Dipping Powder Nagels. Mijn nagelstyliste ligt er even uit en ik vind het toch fijn als mijn nagels voor een lange tijd verzorgd zijn. Een collega bood haar spulletjes voor dipping powder aan en ik ben aan de slag gegaan. Ik was enthousiast en heb mijn eigen starterspakketje besteld bij Miss Jules. Vandaag vertel ik je er meer over. 

Miss Jules - Dipping Powder Nagels

Wat zijn Dipping Powder Nagels?

Jarenlang heb ik acrylnagels gehad en voor mij werkte acryl perfect. Acryl is sterk, het blijft lang zitten en mijn nagels zien er lang verzorgd uit. Dip poeder is een gekleurde acryl poeder; net zo stevig, blijft net zo lang zitten en het is heel makkelijk zelf aan te brengen. Ik kan je namelijk vertellen dat ik helemaal niet zo handig ben met mijn nagels, maar dit kan ik prima zelf. 

Als ik bij mijn nagelstyliste acrylnagels had laten zetten, gebeurde het wel eens dat ik mijn nagels er op een gegeven moment zelf af moest halen (denk aan corona). Het was altijd een hels karwei en mijn nagels waren daarna niets meer waard. Gelukkig kan ik mijn dipping powder nagels er wel zelf afhalen. Twintig minuten met mijn nagels in de aceton en mijn nagels zijn schoon en amper beschadigd. Zo fijn!

Miss Jules - Dipping Powder Starters Kit

Op internet ben ik op zoek gegaan naar een starterspakket voor dip poeder nagels. Als je eenmaal gaat zoeken is er genoeg te kiezen. Uiteindelijk kwam ik op Bol.com uit bij Miss Jules.

Miss Jules kwam ik tegen op Instagram en zij heeft verschillende pakketten te koop op Bol.com om zelf je nagels te kunnen doen, waaronder een Dipping Powder Starters Kit. Dit pakket had goede reviews en een deel van het geld gaat naar haar zoontje ( hij heeft een chronische ontwikkel achterstand). Ik heb mooie nagels en ik geef mijn geld ook nog eens aan een goed doel. Win-winsituatie, toch?

Het pakket

Vier stappen coat

In de starters kit zitten vier potjes:

 • Base Coat: je gebruikt de base coat om je de poeder aan je nagels te ‘plakken’;
 • Activator: gebruik je om je acryl hard te maken en vast te zetten;
 • Top Coat: voor een extra mooi glansje;
 • Brush Saver: dit potje kan je gebruiken om al je andere kwastjes weer schoon te maken.
Kleuren Powder Dip

In het pakket zitten zes verschillende kleuren poeder. Dit zijn dan ook meteen de kleuren die je op je nagels krijgt. Het zijn bijna allemaal roze kleurtjes en dat vind ik persoonlijk wel jammer. Ik had liever zes verschillende kleuren gehad. Gelukkig zit er ook een potje met glitters tussen, want ik ben dol op een fijne glitter.

Miss Jules - Dipping Powder Nagels set

Daarnaast bevat het pakket nog een nagelvijl, een olie voor je nagelriemen en een kwast om overtollig poeder weg te halen. Het hele pakket komt in een leuke etui en dat vind ik heel handig. Zo raak ik niets kwijt. 

Het resultaat

Ondertussen heb ik mijn nagels al verschillende keren gedaan met deze set en kan ik wel zeggen dat ik enthousiast ben. 

Omdat ik niet zo handig ben, moet ik echt nog wel even oefenen, maar dat ligt niet aan dit pakket van Miss Jules. Mijn nagels zien er sowieso twee weken netjes uit en lijden niets. Na twee weken ben ik vaak toe aan een nieuwe kleur, maar ik weet zeker dat het ook drie weken prima blijft zitten.

Ik raad deze kit aan als je geïnteresseerd bent in dipping powder nagels. Het is in het begin even oefenen en het duurt langer dan gewoon even snel je nagels lakken, maar dan heb je wel twee tot drie weken prachtige nagels. Het enige minpuntje vind ik de keuze aan kleuren, want die is best wel beperkt. Gelukkig zijn er genoeg kleuren te vinden op het internet. 

Miss Jules verkoopt haar Dipping Powder Starters Kit via Bol.com voor €42,95. Nogmaals, een deel van dit bedrag gaat naar haar zoon. Ik heb het pakket zelf aangeschaft en heb geen samenwerking met Miss Jules. Mijn review is 100% eerlijk.

Liefs!

Ik ben wel verbonden aan het affiliate programma van Bol.com. Mocht je iets via mijn site bij Bol.com bestellen dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Jij merkt daar niets van en je helpt mij enorm ❤️.

15 reacties

 1. Ik wist dus helemaal niet dat het eigenlijk acryl is. Wat handig zeg! Ik zie het ook steeds vaker voorbij komen, maar ik heb zoveel gellakjes dat het zonde is om zomaar over te stappen op iets anders. Maar zeg nooit nooit.

  1. Als je gedipt heb en klaar ben beetje dof scheuren heel licht kan je je gel lak er over doen maar dan wel met lamp uitharde je gellak

 2. Super mooi product!
  Ik vraag me af of er ook andere kleurtjes poeder verkrijgbaar zijn!
  Ik hou wel van een fel kleurtje af en toe.
  En of de ook de andere producten ook los verkrijgbaar zijn.
  Gr Jeannette

  1. Hi Jeanette, leuk dat je interesse toont in mijn Dipping Powder. Helaas heb ik momenteel geen andere kleuren. Wel is het mogelijk om alle producten ook los na te bestellen. De set is zo samengesteld dat je met gemak meerdere keren jouw nagels kan verzorgen. Als je meer vragen hebt, schroom dan niet om mij even een berichtje te sturen. Ik help je graag. Groeten, Miss Jules

   1. Oke want op internet zag ik bij verschillende filmpjes dat ze dat wel deden. Of een gel topcoat of eerst een kleur dan de topcoat

     1. Oke maar er zijn nl niet heel veel kleuren en alleen lichte kleuren. Is ook mooi maar soms wil ik wel een donkere kleur.

 3. Kijk dan naar Kiara Sky. Die heeft onwijs veel dippoeders in alle kleuren. Professionals gebruiken die ook. Wat duurder maar onwijs goed merk. Ook op bol te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.