De week in foto’s #108

Het komt niet vaak voor dat ik een De week in foto’s heb overgeslagen, maar de afgelopen twee weken lukte het even niet. Gelukkig gaat het een stuk beter en kan ik verder met De week in foto’s #108. Aangezien ik de hele week thuis was, bouw ik dit artikel ook weer rustig op. Veel lees- en kijkplezier!

favorieten september 2022
De hokken van de diertjes heb ik ook even niet zelf schoon kunnen maken, maar kroelen met de konijntjes ging prima. Zolang ik ze snoepjes geef, vinden zij het ook gezellig.
Op zondag 11 september zouden we Mike zijn verjaardag vieren, maar helaas moesten we dat afzeggen. Omdat Mike 40 werd baalde ik daar goed van, dus besloot ik eten te bestellen bij Brasserie Van Dam. Zo hebben we zijn verjaardag toch een beetje kunnen vieren met lekker eten.
Op 12 september was het dan ook echt zover: Mike werd 40! Hehe...
favorieten september 2022
Hij moest gewoon werken en ik moest gewoon rusten. De bank en ik zijn nog betere vrienden geworden in de afgelopen weken en Luna rust altijd graag mee.
Aangezien ik weinig op schermen kon kijken, hebben we heel wat potjes gekaart. Overdag met mijn schoonvader en 's avonds deed Mike ook mee.
Misschien heb je het al gezien in mijn vorige artikel, maar ik ben toch een partij verwend de afgelopen weken. Zo enorm lief.
Woensdagochtend ging ik langs bij de osteopaat en daarna was mijn energiemetertje leeg. Ik heb het bad gevuld, heb er een heerlijke bruisbal van Lush in gedaan en ben twee uur aan het badderen geweest. Daarna voelde ik me weer een stukje beter.
Ook ben ik af en toe op pad gegaan met Luna en de ene dag ging dat beter dan de andere.
35.22.9 | De week in foto's #108
Aan het eind van de week heb ik het huis herfstklaar gemaakt. Er zijn weer pompoenen in huis en alle kaarsen zijn weer uit de kast gehaald. Na een heerlijke zomer heb ik weer zin in de herfst en de winter.
Op zaterdag kreeg ik een cadeautje: een kleurboek voor volwassenen en kleurpotloden. Het kwam via de post en er was geen afzender. Ik had maar met één iemand gesproken over kleuren en dat was Madiek. Toen ik haar een berichtje stuurde, kreeg ik een smiley terug. Zo lief, dankjewel!

Geen spannende De week in foto’s #108, maar het begin is er weer. Komende week ga ik halve dagen werken en ik hoop dat dat goed gaat. Verder staat er niets op de planning en voor nu is dat prima.

Heb jij je huis ook al herfstklaar gemaakt? Of geef je daar niets om? 

Liefs!

BoekenBoeken

6 reacties

  1. Ons huis is, los van waxinelichtjes, nog niet klaar voor de herfst. Maar dat ben ikzelf ook nog niet helemaal. Iets koeler, prima. Maar ik vond dit toch iets te enthousiast van de weergoden…

  2. Leuk om een kijkje te nemen in jouw leven. Ik ben zaterdag naar de Action geweest om herfstdecoratie te kopen en heb onze woonkamer meteen gezellig ingericht. Ik heb een hekel aan de donkere, regenachtige dagen maar de gezelligheid binnenshuis vind ik wel heel leuk. Ik vind je vaas met lichtjes en dennenappels trouwens superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.