De week in foto’s #112

Leuk dat je komt kijken naar De week in foto’s #112. Het was (natuurlijk) weer een rustige, maar gelukkig wel een fijne week. Ondanks dat ik The Backstreet Boys moest missen, zorgde Max voor een goed begin van de week. Kijk je mee?

Zondagochtend had ik mijn wekker gezet voor de Grand Prix van Japan. Helaas werd de race meer dan twee uur uitgesteld, maar uiteindelijk konden we om negen uur alsnog racen. Het was een gekke race en ik had het helemaal niet door, maar...
HE did it again! Max is voor de tweede keer wereldkampioen. Wat een held!
De maan stond er prachtig bij zondagavond, maar op de foto is daar werkelijk niets van terug te zien. Toch jammer.
Het weer is een beetje wispelturig, maar Luna en ik hebben de zonnestralen wel zoveel mogelijk opgezocht.
Tijd voor de fysio. Ik vind het fijn dat de spanning van mijn nekspieren afgehaald wordt, maar daarna kan ik opgeveegd worden.
De week in foto's #112
Nog steeds komen er kaartjes binnen van collega's, vrienden en familie. Het blijft me ontroeren.
Deze foto ❤️.
Luna en ik zitten op de trap en zoals je aan Luna ziet is dat niet voor de grap. Er waren buiten rare knallen te horen en Luna werd er bang van. Zo'n stoere hond...
Zondag na de race hebben Mike en ik natuurlijk de Max Verstappen World Champion 2022 - trui gekocht. De levertijd was vier weken, maar na drie dagen kwamen de truien binnen. Fijn! Vanaf nu is dit mijn lievelings.
Mama is bijna jarig en dat betekent dat het weer tijd is voor mooie nagels. Ik heb mijn BIAB pakketje van Miss Jules meegenomen en mama's nagels gedaan. Ik ben toch wel fan aan het worden van BIAB.
Ook op donderdag kreeg ik een kaartje binnen van collega's. Deze kaart is toch ook te lief?
Ja, je ziet het goed: Mike en ik zijn gaan lunchen. Voor mijn gevoel ben ik al een eeuwigheid niet echt buiten de deur geweest, dus ik wilde het graag eens proberen. We hebben heerlijk gegeten, maar het kostte mij ook erg veel energie.
De rest van de zaterdagmiddag heb ik slapend in bed doorgebracht. Jingo zong een slaapliedje voor mij, maar hij moet nog een beetje beter oefenen.
De leukste activiteiten in en om het huis
We hebben de zaterdag afgesloten met vier potjes Rummikub. Ik heb er precies geen gewonnen helaas.

Dit was De week in foto’s #112. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe mijn week eruit zag. Komende week is mijn moeder jarig en vrijdag begint de herfstvakantie. Ondanks dat ik al weken thuis zit, kijk ik er toch wel naar uit. Is dat gek?

Heb jij al vakantie of moet je ook nog een weekje wachten? Maak er sowieso iets moois van, goed?

Liefs!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  1. Ik vond het kampioenschap van Max wel een aanfluiting van de FIA zeg, pff… Tof hoor dat ie het weer heeft geflikt, alleen dit was echt geen leuke manier wat mij betreft. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.