De week in foto’s #117

Het is een week voor mijn verjaardag en ik heb er toch een partijtje zin in 🥳. Het gaat goed met me en ik hoop dat deze stijgende lijn doorzet, want het voelt zo fijn om gewoon weer een beetje Ilona te zijn. Mijn week was, zoals al weken, rustig, maar dat geeft niets. We gaan langzaam weer opbouwen. Kijk je mee naar De week in foto’s #117?

Goedemorgen! Op zondagochtend was ik al vroeg uit de veren, want...
44.22.2 - De week in foto's #117
... deze knappers hadden zin in een schoon hok. Er moest ook even gekroeld worden natuurlijk.
Daarna ben ik naar mijn ouders gegaan en heb ik mijn moeders nagels gedaan met de BIAB nagels van Miss Jules. Ze kan er weer even tegen.
Luna denkt echt dat ze nog een schoothondje is. Wat zal ik haar gaan missen als ik weer ga werken. Misschien mag ik haar mee naar school nemen?
Het weerbericht voorspelde niet heel veel goeds, maar maandag was het nog prachtig weer. Ik besloot de ramen te zemen. Wat een karwei. Dat vond mijn lichaam ook, want dinsdag had ik nergens energie voor. Iets teveel gedaan dus.
Tjah... soms...
Mike had koffie besteld bij Koffiecentrale en had voor mij deze chai thee erbij genomen. Ik vind de thee erg lekker en de bewaarbox mag er ook wel zijn 😊.
Bloggen, ik vind het zo leuk om te doen. Afgelopen week ben ik bezig geweest met mijn unboxing van LOOKFANTASTIC Beauty Box. Ik heb zoveel plezier beleefd aan het schrijven van dit artikel.
Oeps! Het was de bedoeling dat het glas geplaatst zou worden in de minibieb, maar zoals je ziet brak het. We gaan weer nieuw glas bestellen.
Wie mooi wil zijn, draagt plastic sokjes om poezelige voetjes te krijgen. Ik ben wel fan van deze voetenmaskers van Scholl.
Er wordt naar me gelachen tijdens het eten van mijn toetje.
Een gezonde lunch zonder brood: quinoa, tomaat, augurk, komkommer, feta en paprika. Een beetje balsamicoazijn erover en eet smakelijk.
De week in foto's #117
En zaterdag was het opeens heel erg koud. Voor het eerst moest ik mijn winterjas weer uit de kast trekken. Mag ook wel op 19 november. De rest van de zaterdag hebben we de verjaardag van ons neefje gevierd, maar daar heb ik helaas geen foto's van gemaakt.

Dit was De week in foto’s #117. Nog veel thuis geweest, zoals je ziet. 

Komende week ga ik naar de kapper (en dat is nodig ook) en ga ik me voorbereiden op zaterdag. 26 november is echt de leukste dag van het jaar namelijk 🥳.

Heb jij leuke plannen voor de komende week? Heb je misschien iets op het oog voor Black Friday? Ik hoor het graag.

Liefs!

Black Friday 2022Black Friday 2022

4 reacties

  1. Wat fijn dat je je weer een beetje jezelf voelt! Komende week probeer ik het zo rustig mogelijk te houden, maar ik ga ook naar de kapper. Daar kijk ik echt zó erg naar uit, want ik mijn mijn haar echt helemaal zat. Het is te lang, het klit als een malle en heb 2 verschillende borstels nodig om te borstelen (en dan doet het ook nog eens heel veel pijn…). Dus bij mij gaat er echt een flink stuk af. En we gaan in het weekend naar een Duitse kerstmarkt, ook heel veel zin in! Fijne nieuwe week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.