De week in foto’s #118

Afgelopen week was een iets drukkere, maar erg fijne week. De week begon met bezoek van vrienden uit het oosten en eindigde met mijn verjaardag. En zoals je misschien wel weet, ben ik elk jaar heel erg graag jarig. Kijk je mee naar De week in foto’s #118?

Zoals elke zondag beginnen we met de diertjes. Schaapje had geen zin om uit haar hok te komen, dus we hadden even een fikse discussie samen ☺️.
De week in foto's #118
De dag van de laatste race van 2022, dus Mike en ik hadden onze trui van Max Verstappen aan gedaan.
Andrea en Martin kwamen langs samen met hun prachtige dochters. Ik kreeg een nieuwe kerstbal voor aan de boom en wat is ie leuk he? Verder heb ik geen foto's gemaakt, want we hadden veel te veel bij te kletsen.
's Avonds hebben we de race teruggekeken. Het seizoen is voorbij en dat vind ik bijzonder jammer. Op naar het seizoen van 2023.
Na een druk weekend was het tijd voor de fysio. Ik was te vroeg, dus maakte deze foto van de mooie kerk in Steenbergen.
We begonnen dinsdag al met taart eten, want Mike had een grote taart gekregen van een klant. Ondertussen ben ik vijf kilo zwaarder...
Op woensdag hadden we een uitje naar de dierenarts met Panda. Ik had het vermoeden dat haar tanden te lang waren, dus ik wilde het even laten nakijken. Ze waren inderdaad wat lang, dus volgende week zal de dierenarts haar gebit, onder narcose, gaan vijlen. Ze vond het niet echt een geslaagd uitje...
Onze eerste Black Friday aankoop: een nieuwe prullenbak. Helemaal hip met verschillende vakken en hij gaat automatisch open. Wat zijn prullenbakken duur zeg.
45.22.9 - De week in foto's #118
Heb ik jullie wel eens verteld dat mijn collega's de allerleukste zijn? Van Manon (@womanon) kreeg ik deze prachtige adventskalender vol verschillende theesmaakjes. Er zat ook nog een lieve brief bij. Ik was sprakeloos en ontroerd.... Bedankt, lieve Manon.
De week in foto's kan natuurlijk niet zonder foto's van eten, dus deze lunch wil ik jullie niet onthouden. Yummie!
Zie je hoeveel kilometer er nog gereden kon worden? Ik vind dit dus veel te spannend. Het is gelukkig allemaal goed gekomen.
Eindelijk! Het eerste deel van de nieuwe serie van Mona Kasten is uit. Ik heb zoveel zin om dit boek te gaan lezen.
Prachtig toch?
Ik ben gek op cadeautjes en Mike weet dat. Als er een cadeautje in huis is, wil ik het liefst stiekem gaan kijken wat erin zit. Mike maakt er elk jaar weer een sport van om de cadeautjes goed te verstoppen. Op vrijdag liet hij mij zien dat mijn cadeautjes gewoon al een week in de boekenkast stonden... oeps! Helaas mocht ik ze nog niet openen...
Favorieten november 2022
Zaterdag was het dan eindelijk 26 november. Ik pakte mijn eerste cadeautjes uit om 00:00 uur en daar zaten twee prachtige kettingen in van BuddhatoBuddha. Mijn lief kent me goed 😊.
Via de post kreeg ik dit prachtige pakket van Rituals. Alleen de verpakking is al prachtig, niet?
De inhoud bevat verschillende producten met mijn favoriete geur van dit merk. Dit kreeg ik van mijn collega's Jozef en Tessa. Later kwam er ook nog een ballon binnen en een lieve kaart. Toppers!
Favorieten november 2022
Natuurlijk was er gebak. Bergse koeken van Bakkerij Groffen in Bergen op Zoom. Dit zijn serieus hele maaltijden.
Favorieten november 2022
Ik was al aan het stuiteren, maar toen mijn ouders kwamen met dit cadeau was ik niet meer te stoppen. Ik heb de Dyson Airwrap gekregen...!! Vanaf nu zit mijn haar altijd goed. Hier ben ik ZO enorm blij mee.
Ondertussen was Luna er klaar mee en ze had even haar middagslaapje nodig. Zo lief.
Vera kwam ook nog even langs en bleef gezellig eten. Van haar kreeg ik de adventskalender van Pickwick. Er zal veel thee gedronken worden in december 😊. Ook ben ik verwend met kaartjes van vrienden en collega's.
Het laatste cadeautje is er helaas nog niet. Ook dit jaar koop ik van het geld dat ik heb gekregen deze prachtige Sendra's. Dankzij mijn schoonpaps kom ik al een heel end. Wat een geluksvogel ben ik toch.

Mijn verjaardag zit er weer op en wat heb ik er intens van genoten. Ik ben enorm verwend en zo dankbaar voor alles. Vandaag (zondag) vieren we mijn verjaardag nog eens, want Judith en Martijn komen en mijn broer en zijn gezin. Alles in delen dit jaar, maar dat maakt het zeker niet minder leuk.

Komende week heb ik contact met de bedrijfsarts en ik ben erg benieuwd naar dat gesprek. Verder gaan we de kerstboom opzetten en het huis versieren. Ik kan alweer niet wachten…

Heb jij een leuke week gehad? Vertel me alles 😊.

Liefs!

 

P.S. Vergeef me als er fouten in teksten staan. Het was een lange dag vandaag (zaterdag).

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

6 reacties

  1. De Buddha to Buddha hanger heb ik ook eens aan mijn meiden gegeven, die zijn er dolblij mee. Discussie met het konijn zit ik heerlijk om te lachen. Wat een prachtige hond is Luna! Wat heerlijk zo een week, ik mis dat af en toe wel zit zo een 90% thuis momenteel, als ik wat doe is het daarna afzien, maar in elk geval weet ik dan wel dat het het waard was.

    1. Hoi Jenneke, ik zit ondertussen helaas ook al een tijdje thuis, maar ben weer wat aan het opbouwen. Hoop dat jij ook langzaamaan kan gaan opbouwen? Bedankt voor je leuke reactie!

  2. Leuke cadeautjes heb je gekregen! De Rituals geschenksets zijn inderdaad heel mooi en de producten ruiken heerlijk. Wat leuk dat je ook een Pickwick adventskalender hebt. Mooie en handige prullenbak ook. Ja, die zijn echt abnormaal duur. Altijd beetje zonde om zoveel geld te geven aan zulke stomme zaken, maar ze zijn wel nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.