Mijn verjaardagsfeestje + Winactie!

**Deze winactie is gesloten!**

Ik wil iedereen enorm bedanken voor het meedoen en alle lieve woorden die ik heb mogen ontvangen.

Ik heb alle namen in een namenkiezer gezet en daar is een winnaar uitgekomen. Het filmpje van de trekking staat tot 16:00u dinsdag 29 november 2022 op mijn Instagram Verhalen.

De winnaar van de cadeaukaart is geworden Jenny Brands. Ik stuur je een mailtje, Jenny. Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een leuk boek kan vinden voor je man.

_____________________________________________________________

Vandaag is het mijn lievelingsdag. Het is 26 november en dat betekent dat ik vandaag 39 kaarsjes uit mag blazen… Vier jij mijn verjaardagsfeestje mee?

Mijn verjaardagsfeestje

Elk jaar kijk ik uit naar deze dag, want ik vind jarig zijn fantastisch. Al weken tel ik de dagen af naar mijn dag. Vroeger was ik ook al weken op zoek naar cadeautjes, maar tegenwoordig kan ik me aardig inhouden. Tjah… iedere gek zijn gebrek, toch?

Het is niet zo dat het dan ook altijd groot feest is, want dat hoeft voor mij niet zo. Dit jaar moet zelfs alles in delen gevierd worden, maar dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg 🙈. Soms ben ik gewoon een groot blij ei en vandaag stuiter ik alle kanten op. Morgen ben ik weer een beetje normaal… hopelijk. 

Wie jarig is trakteert...

Cadeautjes krijgen vind ik heel erg leuk (heel, heel, heel erg leuk), maar van cadeautjes weggeven word ik ook erg blij. Vandaar dat je vandaag mijn verjaardagsfeestje mee mag vieren 🥳

Wat kan je winnen?

Een cadeaukaart van bol.com ter waarde van 20 euro.

Wat moet je doen?

Een berichtje achterlaten en vertellen wat je met die 20 euro gaat doen. Laat ook even je e-mailadres achter, zodat ik je kan bereiken. Meedoen kan tot en met maandagmiddag 28 november 12:00 uur.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Maandagavond maak ik de winnaar bekend via Instagram en natuurlijk zal ik de naam van de winnaar bovenaan in dit artikel vermelden. Als ik een e-mailadres heb dan zal ik de winnaar een mailtje sturen. 

Veel succes!

Nu is het tijd om te gaan genieten van mijn verjaardagsfeestje. 

Liefs!

64 reacties

 1. Oh ik doe heel graag mee. Met 20 euro zou ik eens een cadeautje kopen voor mezelf. Mijzelf verwennen doe ik eigenlijk te weinig. Wat jammer is. Of misschien hou ik het voor kerst cadeautjes.

 2. Gefeliciteerd en wat leuk dat je je verjaardag met anderen deelt 🥳.
  Ik zou gaan voor een leuk spel om met elkaar te spelen

 3. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag – jarig zijn is inderdaad leuk. En jij hebt geluk jarig te zijn in het weekend – dan heb je gelijk een héél verjaarweekend 🥂. Weldra heb ik ook een jarige in huis – 29 november wordt mijn dochter 15. Dus jullie zijn beiden geboren onder het teken van de boogschutter en dat zijn behoorlijk lieve mensjes. Maar de bon zou ik toch eens voor mezelf gebruiken want als single mama cijfer ik mezelf toch wat te vaak weg … 🤞
  Groetjes Rebekka _leest op bookstagram

  1. Van harte gefeliciteerd 🎉
   Wat een vraag wat zou ik doen met 20 euro? Boeken kopen natuurlijk, er staan er nog genoeg op mijn wensenlijstje.
   Fijn weekend!

 4. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag gewenst met veel kadootjes!
  Wat zou ik doen met die bol.com bon? Tja er staan nog wel wat boeken op mijn lijstje maar bovenaan staat met stip het boek op zoek naar antwoorden van W Meerman. Ik ben deze nu aan het lezen, geleend van een vriendin en ik wil hem gewoon hebben om hem vaker te lezen en er dingen in te onderstrepen. Wat een passend boek voor mij, op dit moment. Dus daar zou ik de bon voor gebruiken.
  Hele fijne dag Iloon!!!

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee met je leuke winactie. Ik zou er ‘Breekpunt’ van Ryanne Veldkamp mee kopen!

 6. Een heel fijne verjaardag gewenst.
  Wat ik met 20€ zou doen? Spenderen aan ebooks, want echte boeken kan ik gezien ik in Italië woon, niet kopen. En vermits ik toch wel veel lees, ben ik heel blij met mijn ereader.
  Geniet van je verjaardag 🎁🥂

 7. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag :🥳Ook ik zou de bon gebruiken om boeken te kopen. Ik hou van jongs af aan al van lezen en hou er ook van om boeken te verzamelen 😬
  Ik denk dat ik ga voor één van de pas uitgekomen boeken die gaan over griekse mythen en mythen van over de hele wereld. Deze verhalem gaan eigenlijk eens over de vrouwen. De kruik van Pandora, dochters van sparta of de ontembare vrouw.

 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een toffe dag van!

  Wat ik zou doen met die 20 euro? Boeken ervan kopen, sindskort ben ik weer helemaal bezig met lezen, het geeft mij enorm veel rust.
  Sinds gisteren ben ik ook begonnen op een nieuwe afdeling binnen mijn werk en kan nu gelukkig meer aan mezelf denken en die rust pakken. Super fijn is dat! Dus ik zou me mezelf lekker verwennen met nieuwe boeken!

 9. Hieperdepiep hoera!! 🥳🥳🥳🥳 Een hele fijne dag vandaag

  Ik zou het nieuwe boek van Mona Kasten kopen met de bol.com bon..

 10. Gefeliciteerd, ik zou heel erg graag een boek van mijn verlanglijstje bestellen, er zijn zoveel leuke boeken uitgekomen en heb momenteel een boeken koop stop en wil nog zoveel leuke boeken. Dus please help me out 🙂

  1. Van harte gefeliciteerd!
   Van 20 euro bij bol.com zou ik een mooi boek kopen. In de donkerste nacht en het pleegkind staan op mijn verlanglijstje. 🍀🤞🏻

 11. Ik heb een boek die op mijn verlanglijstje staat. Die zou ik dus kopen.
  Een boek vol herkenning een pad die ze heeft bewandelt en die ik nu ook ga bewandelen.

  Zolang ik nog vrijgezel ben- Frances Gallimore

 12. Hoi Ilona, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. 🥳🍾🥂
  Wat ik zou kopen als ik de cadeaukaart win. Een boek natuurlijk. Ik heb net Het cupcake café van Jenny Colgan uit en zou graag het vervolg Kerstmis in het cupcake café kopen.
  Een hele fijne dag en lekker genieten.

 13. Allereerst van HARTE GEFELICITEERD! 39 jaar jong…heerlijk. Geniet van deze dag 🥳🥳🥳en een heel fijn en gelukkig jaar toegewenst🍀🍀🍀
  Wat ik zou ik doen met €20, ik zou een boek voor mijn man kopen. Hij is ziek, kan niet veel anders dan zitten en lezen. Dus wat een welkome afleiding zou dit kado dan zijn. Even iets anders dan ziekenhuis, weer ziekenhuis, pillen enz enz. 💉💉🙏🙏

 14. Allereerst Gefeliciteerd 🎂🎁🎈🍹
  Met de bon kan ik een boek kopen van mijn verlanglijstje
  Zou een leuke verrassing zijn

 15. Gefeliciteerd met je verjaardag!🥳
  Mijn verlanglijstje staat nog vol met boeken, dus daar zou ik de bin voor gebruiken 😊

 16. Ten eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🥳 🎉🥂 maak er een paar leuke feestjes van😉
  Ik zou met de bon van bol mijn ereader aanvullen met heerlijke kerstboeken die op mijn lijstje staan. Dan kan ik de dagen voor kerst heerlijk lezen🥰

 17. Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Ik doe heel graag mee.
  Ik ga er zoiszo een boek van kopen maar welke, daar ga ik nog eens over moeten nadenken. Er staan er nog zoveel op mijn TBR 🤷🏼‍♀️

 18. Gefeliciteerd met je verjaardag 🎉 Ik zou er een leuk verjaardagscadeau voor mezelf van kopen aangezien ik 29 november jarig ben.

 19. Gefeliciteerd lieve Ilona, stuiter vandaag maar lekker rond 😎. Ik doe graag mee. Ik zou een boek kopen (geen verrassing toch?) of misschien een externe harde schijf en dan de rest van het bedrag zelf aanvullen.

  Liefs, Christina
  @christinalovesbooks.nl

 20. Gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst. Met de cadeaubon zou ik een boek gaan kopen die op mijn tlb lijstje staat.

 21. Van harte gefeliciflapstaart.
  Maak er een leuke dag en dat je maar goed verwend mag worden.

  Wat ik zou doen met de cadeaubon?
  Mijn boekenkast aanvallen.
  Staan veel te weinig boeken 🙈🙈

 22. Hartelijk gefeliciteerd! Gewoon Iloon is een leuke site met mooie foto’s, je recensies en tips op je blog zijn zeer inspirerend. Ben een mega thriller fan! Met 20 euro zou ik de thriller Spin van Lars Kepler kunnen kopen. Een lekker dik boek maar wel prijzig. Wat een ontzettend toffe actie, doe dan ook gezellig mee. Echt super, bedankt voor deze kans!

 23. Gefeliciteerd!! Het is zeker een mooie dag mijn broertje en tante zijn vandaag ook jarig. Ik zou van de bon een boek kopen of iets leuks voor mijn diertjes.

 24. Gefeliciteerd!! Ik zou mijn favoriete boek van dit jaar, Mot en de Metaalvissers, kopen van de bon. Heb ik van de bieb gelezen, maar zou het boek heel graag in mijn eigen kast willen hebben.

 25. Allereerst van harte gefeliciteerd 🎉
  Op dit moment heb ik nog maar 1 boek op mijn wish list en dat is het boek van Matthew Perry. Ik ben nog steeds een mega Friends fan en zijn boek lijkt me heel interessant. Mocht ik de bon binnen dan ga ik mezelf verwennen. Mijn zussen zijn ook gek op deze serie en we delen altijd onze boeken. Dat winnen er meteen zes Friendsfans ♡

 26. Gefeliciteerd!!!
  Ik zou van de bon cadeautjes voor mijn kleindochters voor sinterklaas kopen. Moet de zak nog beetje vullen, want met 6 kleinkinderen is het nog wel een dingetje in deze tijd. Normaal zou ik er een mooi boek van kopen, maar nu gaan de kindjes even voor.

 27. De trilogie van Hilde van Marie Lamballe vervolledigen. ik heb nu nog maar het eerste deel en wil er in beginnen binge-lezen 🙂

 28. Van harte gefeliciteerd en een gezellige dag gewenst 🌺😃🎈.
  Wat een leuke actie heb je bedacht.
  Met een bol.com kadobon zou ik Jan van haasteren puzzels kopen. Ik ben dol op puzzelen, heb qua werk een drukke periode gehad en vind dat ik mezelf wel mag trakteren hiermee 🙂

 29. Allereerst van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je een geweldige dag mag beleven. Inmiddels net Insta volger geworden. Mijn dochter Shannon is ook vandaag jarig en is nu 20.♥ Ik herken je verhaal zeker in haar. Jaren geleden fabriceerde ze het door anderhalve maand voor ze jarig was haar cadeautje al te mogen innen. Wist ze op haar verjaardag niet meer dat ze al wat gehad. Daar trapt mama niet meer in. Afgelopen nacht ballonnen en een slinger in de woonkamer opgehangen door manlief, dat vond ze vanochtend helemaal geweldig. Ik heb 2 meiden er en blijft meer aan hun kleven dan mezelf. Dus mocht ik de gelukkige worden van deze enorme actie weet ik zelf ook wel iets uit te kiezen voor 20 euro. Geruime tijd staat al Anya van der Gracht –
  3 oktober op mijn lijst, dit boek zou ik dan graag bestellen. Groetjes Jenneke van Maurik

 30. Gefeliciteerd met je verjaardag!🥳 Hoop dat je een fijne dag hebt vandaag. Ik doe mee met de winactie en ik wil het of bijleggen bij een broodbakmachine of ik koop er ebooken voor.

 31. Hartelijk gefeliciteerd!🥳 Ik ga de bon met liefde ‘doorgeven’ aan mijn zoon en z’n vriendin; ze hebben weinig te besteden en zo kunnen ze elkaar met de feestdagen toch een presentje geven! 🎁❤️

 32. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En jij voert echt het gezegde uit: “het is beter te geven als te ontvangen”! 😉 Als ik de bon zou winnen dan geef ik hem aan mijn dochter zodat zij er een mooi boek voor kan gaan uitzoeken( of haar kennende wel 2 ! 😉 groetjes en fijne dag!

 33. Gefeliciteerd en een fantastische dag gewenst🎉
  Ik zou kijken naar een boek van Danielle Steel,heb er al zoveel maar mis er nog wat en zou ze graag aanvullen😊

 34. Van harte gefeliciteerd en alle mogelijke goeds toegewenst in dit nieuwe levensjaar! Met de € 20 zou ik een cadeautje kopen voor mijn 18-jarige dochter, omdat ze met 5 dagen dansopleiding, 2 avonden dansen en elk weekend beide dagen werken om een beetje rond te komen wel een cadeau verdient!

 35. Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee om een cadeautje te kopen voor mijn lieve moeder die altijd klaarstaat voor ons!♡ mag wel eens in het zonnetje gezet worden!

 36. Gefeliciteerd met je verjaardag🎊🎉 dat het een fijne dag mag zijn vol gezelligheid en warmte. Maar vooral wens ik jou veel gezondheid en liefde in je leven.

  Heel veel leesplezier en schrijfplezier gewenst en voor elke dag een glimlach.

  Mocht ik de gelukkige winnaar zijn van de waardebon dan zou ik deze gebruiken voor het kopen van koffie voor bij de boeken die ik recent heb toegevoegd aan mijn bibliotheek. Heerlijk warm genieten☺️

  Coffee and books💝📖☕
  Count your blessings

 37. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🎉🎊🥳🎂
  Ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt gehad en een leuk verjaardagsfeestje mocht vieren. Hopelijk heb je ook heel veel leuke kadootjes gehad! Leuke boeken van je tbr ofzo, dat is altijd fijn als je daar van af kunt strepen! Althans dat vind ik dan 🥰 zou ik winnen dan zou ik dat wel willen doen met de bon maar ik denk toch dat het dan een kadootje voor de liefste wordt want die verdient ook een leuk kerstkadootje en als er iets is wat ik nog leuker vind dat kadootjes krijgen, dan is het kadootjes geven! En dan leuk inpakken met een hoop grapjes er omheen zoals bij surprises en lekkere dingetjes erbij en een mooie kaart met een lieve wens uit het hart. Ik kan daar uren mee bezig zijn. ❤️ Fijne avond en fijn weekend nog!!

 38. Van harte gefeliciteerd!
  Wat ga ik kopen…een boek…welk boek? Oei…een thriller of toch een roman of een oorlogsboek…daar moet ik eens goed over nadenken. Dat het een boek wordt is in ieder geval zeker.

 39. Van harte gefeliciteerd. Heerlijk om jarig te zijn! Hoe leuk om andere dat speciale gevoel ook te willen geven. Een bol.com cadeaubon zou ik zeker besteden aan een boek. Een boek van Tim Keller of misschien Arthur Japin of Jeroen Windmeijer of…… O en misschien dat kookboek dat mijn man graag wil hebben dan hebben we samen plezier nu hij zo ernstig ziek is. Wens je een mooie dag toe en geniet van alle voor- en napret

 40. Wat superleuk dat je dit doet. Gefeliciteerd met jouw verjaardag natuurlijk.

  Ik Oi deel 4 van de after serie bestellen en dan in de zak van Sint doen. Die brengt altijd cadeautjes voor iedereen, maar heel gek hij vergeet mij! Dit jaar maar eens wat aan doen 😘

 41. Een dagje te laat, maar ik hoop dat je een gezellige dag gisteren hebt gehad,
  In ieder geval van harte Gefeliciteerd nog met je verjaardag.
  Op mijn bol.com account staat een boek in mijn verlanglijstje dus die zou ik zeker kopen. (Israël van Dorsten – Wij waren, ik ben)

 42. Hopelijk had je een onvergetelijke verjaardag 🎂 Alsnog dikke proficiat 🥳 Met een bon van Bol zou ik een boek aanschaffen uit mijn ellenlange lijst. Normaal koop ik boeken lokaal maar zo af en toe mag een mens eens buiten zijn lijntjes kleuren, toch? Nog een fijne zondag! Groetjes, Karin ~ books_withbooks

 43. Gefeliciteerd met je verjaardag Iloon! Maak er een mooie feestelijk dagje van! Met 20 euro zou ik een heel mooi boek willen uitkiezen op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.