De week in foto’s #12

Afgelopen week was weer een drukke werkweek. We zijn op school gestart met mondkapjes en dat ging bijzonder goed, ik ben naar mijn eerste rolschaatsles geweest en ik heb de week heerlijk afgesloten. Mij hoor je niet klagen. Kijk je mee?

Zondag 4 oktober 2020
Maandag 5 oktober 2020
Dinsdag 6 oktober 2020
Woensdag 7 oktober 2020
Donderdag 8 oktober 2020
Vrijdag 9 oktober 2020
Zaterdag 10 oktober 2020

Komende week wordt erg hectisch. Overdag werken en elke avond staat er wel iets op het programma. Gelukkig is het vrijdagmiddag om 12:00 weekend én herfstvakantie. Ik kijk er enorm naar uit. Eerst deze week maar weer eens doorkomen. 

Heb jij een drukke week voor de boeg of heb je al lekker vakantie? Geniet er in ieder geval van dan ga ik dat ook doen.

Liefs!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.