De week in foto’s #121

Banner Blogmas 2022

Wat hebben we toch mooie dagen achter de rug hé? Heel koud, veel zon… het kan niet beter! Mijn week was rustig, maar dat had ik ook echt nodig. Kijk je mee naar De week in foto’s #121?

48.22.1 - De week in foto's #121
Elke dag was de zonsopkomst een feestje. Op de foto krijg je het nooit zo mooi als in het echt, maar ik heb mijn best gedaan.
Op maandagochtend moest ik vroeg naar de fysio, dus ik moest krabben. Ik vind dit helemaal niet erg om te doen, maar ik had wel even handschoenen aan moeten doen. Brrr...
Dit was zo'n mooi plaatje. Ik liep met Luna langs een wit weiland en daar zat opeens een grote, witte reiger. Hij bleef heel lang zitten, maar toen ik terugkwam met mijn camera was ie gevlogen natuurlijk.
Perfect weer voor warme chocolademelk. Van mijn schoonzusje kreeg ik vorig jaar chocoladeballen van Meynendonkx. Dit is de lekkerste warme chocolademelk ooit. Helaas zijn mijn ballen nu op, dus ik moet even kijken of ik ze kan bestellen.
Vorige week liet ik toch onze nieuwe spiegel zien van de IKEA? Misschien had ik eerst bij De Kringloper moeten kijken, want daar vond ik dit pareltje. Balen!
Samen met schoonpaps even naar Rosada. Ook hier is alles al in kerstsfeer.
Kerst 2022Kerst 2022
48.22.7 - De week in foto's #121
We beginnen met appeltaart en een warme witte chocolademelk. Helaas vond ik deze chocolademelk niet zo heel lekker.
De buit: Deze heerlijke trui van Mustang...
48.22.9 - De week in foto's #121
... en twee broeken van Levi's.
Aangezien ik al even bezig ben met #blogmas, moest er ook veel geschreven worden. Heerlijk!
48.22.11 - De week in foto's #121
Donderdagochtend kwam Kirsten op bezoek en kreeg ik allemaal leuke cadeautjes. We hebben lekker bijgekletst en dat was echt heel fijn.
48.22.12 - De week in foto's #121
's Middags ben ik een stuk met Luna gaan wandelen. Wat een plaatje hé?
Al weken erger ik me aan de rommel in mijn gedeelte van de badkamerkast. Vrijdagochtend heb ik me even kwaad gemaakt en ben ik aan de slag gegaan.
Aangezien ik toch bezig was, heb ik heel de kast maar aangepakt. Fijn, een beetje overzicht.
48.22.15 - De week in foto's #121
Mike en ik zijn zaterdag even samen op pad gegaan. Boodschappen gedaan, spulletjes voor de diertjes gehaald en geluncht. Ook hebben we de auto even gewassen, want dat was nodig. De rest van de dag hebben we ons gemak gehouden.

Dit was De week in foto’s #121 en zoals je hebt gezien was het geen drukke week. Toch heb ik al heel de week weinig energie, dus dat is jammer. 

Komende week heb ik ook niet heel veel op de planning. Ik moet naar de kapper en ik wil graag even naar mijn werk. Ik begin met een dagje sauna en ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. 

Heb jij een leuke week gehad?

Liefs!

4 reacties

  1. Wat een leuke week! Voor mij is het buiten helaas te koud. Hoewel ik het maken van foto’s van de rijp wel heel leuk vind. Maar na een paar foto’s schiet ik toch weer snel naar binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.