De week in foto’s #124

De eerste week van januari zit er alweer op en ook de laatste vakantieweek ligt achter ons. Het was een gezellige week. Mijn nichtje en neefje kwamen logeren en Mike en ik sloten de week af in Utrecht. Kijk je mee naar De week in foto’s #124?

1.23.1 - De week in foto's #124
1 januari begon zoals elke zondag: lekker in de blubber bij de konijntjes en de kippen. De regen zorgt ervoor dat het allemaal vies en nat is. Bah!
1.23.2 - De week in foto's #124
Hee, daar is mijn lieve collega Tessa. Samen gingen we eten (en vooral veel kletsen) bij een oud-collegaatje. Gezellig! De foto is niet zo best, maar ja... 😘.
1.23.3 - De week in foto's #124
Aangezien het einde van de week nogal druk zou zijn, besloten Mike en ik de kerstspullen al op dinsdag op te ruimen.
Ik ben dol op Kerstmis, maar ik ben toch ook weer blij als alles opgeruimd is. Lekker schoon en fris.
Ik ben zo goed in het maken van foto's van mezelf 🙈. Ik heb een artikel geschreven over de Sleepy Tie en daar horen natuurlijk foto's bij.
1.23.6 - De week in foto's #124
Nieuwe pantoffels. Elke week eten wij bij mijn ouders en heb ik koude voeten. Mijn moeder heeft deze heerlijke pantoffels voor mij gekocht, zodat ik voortaan ook daar warme voetjes heb. Wat een verwennerij weer.
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
1.23.7 - De week in foto's #124
Op donderdag kwamen mijn neefje en nichtje logeren. Mijn nichtje is dol op taco's, dus er moest veel gesneden en klaargemaakt worden. Samen koken is dan erg gezellig. P.S. Ik hielp ook mee, maar moest de foto maken 🙈.
Tijd voor een potje Duizenden. Raad eens wie er gewonnen heeft?
1.23.9 - De week in foto's #124
Op vrijdag zijn we naar Bergen op Zoom gegaan en hebben we een potje Glow in the dark midgetgolf gespeeld.
Oom Mike was de grote winnaar.
Proost op een leuke middag! Zaterdagmiddag hebben Mike en ik de kinderen naar mijn ouders gebracht en zijn wij doorgereden naar Utrecht.
1.23.12 - De week in foto's #124
Eenmaal aangekomen werd het tijd om het weekendje te beginnen bij Starbucks.
1.23.13 - De week in foto's #124
Wij zijn er even een nachtje tussenuit en verblijven in het Crowne Plaza.
Helemaal niet verkeerd zo. Heel fijn om er samen even uit te zijn ❤️.
1.23.15 - De week in foto's #124
Natuurlijk hoort er ook lekker eten bij. We hadden geen zin in moeilijk eten, dus belandden we bij TGIF. Ik had de veggie wraps en die waren heerlijk. Morgen lekker shoppen!

Dit was De week in foto’s #124. Het was een drukke, maar gezellige week.

Komende week hoop ik de bedrijfsarts te spreken, want ik wil graag weer beginnen met werken en ik denk ook dat het weer kan. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik het moet gaan opbouwen, dus ik heb wat hulp nodig. Verder staat er een heel leuk concert op de planning en ik hoop dat het mij lukt om te gaan én om er ook van te genieten. Duim je mee?

Heb jij een leuke week achter de rug?

Liefs!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.