Review: Sleepy Tie

Dit artikel is niet gesponsord. Ik heb de Sleepy Tie zelf gekocht.

Sinds een paar weken gebruik ik ’s nachts de Sleepy Tie: een enorme scrunchie die ervoor moet zorgen dat je haar ’s nachts beschermt wordt én dat het de volgende dag weer perfect zit. Op TikTok is het een soort hype geworden, maar werkt het ook echt?

Wat is een Sleepy Tie?

Oprichtster Rachael Shtifter heeft de Sleepy Tie ontworpen, omdat ze ervan baalde dat haar mooi geföhnde haar na een nachtje slapen niet meer goed zat. Ze is aan de slag gegaan en sinds februari 2021 is deze haartool te koop. 

Er is een normale versie en een mini versie te koop. Ik heb gekozen voor de mini, omdat ik weinig haar heb. Voor mij is de mini groot genoeg en hij werkt prima.

Review Sleepy Tie
Je scrunchie komt in een handig opbergtasje.

De Sleepy Tie bestaat uit een stevige band en daaraan zitten twee scrunchies vast.

Sleepy Tie

In de verpakking zit ook een handige uitleg, zodat je weet hoe je de scrunchie in je haar moet bevestigen.

Uitleg ST

Ik ben helemaal niet handig met mijn haar, maar zelfs ik kan de Sleepy Tie goed en stevig in mijn haar krijgen. Maar als dat niet lukt dan zijn er genoeg filmpjes te vinden, ook van Rachael zelf. 

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Mijn mening

Omdat ik tegenwoordig trotse eigenaar van een Dyson Airwrap ben, zit mijn haar na het föhnen vrijwel altijd goed. Na een nachtje slapen was mijn mooi geföhnde haar weer een warboel en toen ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Al snel kwam ik de Sleepy Tie tegen.

Ik heb lang getwijfeld over de aankoop, want ik vind het een prijzig item (lees 29,99 dollar). Ik had een namaak kunnen kopen, maar daar heb ik dan weer net wat minder vertrouwen in. Uiteindelijk heb ik deze haartool toch maar via Amazon gekocht. 

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet al te handig ben met mijn haar. Ik vond het dus wel spannend om aan de slag te gaan met de Sleepy Tie, want wat als ik dat ding niet in mijn haar zou krijgen? Gelukkig waren mijn zorgen voor niets, want het is helemaal niet moeilijk om de scrunchie in te doen.

Review Sleepy Tie 2
Sleepy Tie Foto 2

Ik maakte me ook een beetje zorgen over het slapen, want blijft het allemaal wel zitten en slaapt het lekker? Ook deze zorgen waren onnodig, want ik slaap tegenwoordig liever mét de Sleepy Tie dan zonder. Er ligt ’s nachts geen haar in de weg en ik heb geen last van trekkend haar. Heel fijn!

Maar de grote vraag is natuurlijk of mijn haar de volgende dag meteen goed zit? Als ik ’s ochtends mijn haar losmaak dan moet ik het natuurlijk wel even in model brengen, maar er zitten geen klitten meer in mijn haar (zo fijn!), het voelt net zo zacht aan als de vorige dag en mijn haar zit prima. Ik heb ook geen bolling in mijn haar van de haartool, maar het is precies zoals ik het had geföhnd. Ik snap de hype helemaal!

Dertig dollar voor een enorme scrunchie is veel geld, maar ik ben wel heel erg blij met mijn Sleepy Tie. Er breken ’s nachts geen haren af, mijn haar blijft zacht en het zit de volgende dag nog steeds prima. Daarnaast vind ik het heerlijk slapen en slapen doe ik heel graag. Ik ben fan!

Klik hier voor meer informatie.

Wil je de Sleepy Tie bestellen via Amazon? Klik dan hier.

Liefs!

6 reacties

    1. Ja, dat ben ik met je eens. Ik moet zeggen dat ik sindsdien nooit meer slaap zonder Sleepy Tie, omdat het gewoon erg fijn zit ’s nachts. Voor mij brengt hij dus wel zijn geld op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.