Wonderen manifesteren – Willemijn Welten

Na Manifesteren kun je leren van Willemijn Welten was ik heel benieuwd naar haar volgende boek: Wonderen manifesteren. Dit boek viel op 18 oktober op de deurmat en ik ben er meteen in begonnen. Toch heb ik het nu pas uitgelezen. Is dat een slecht teken?

Wonderen manifesteren - Willemijn Welten

‘Vergeving is de sleutel op jouw weg van angst naar liefde. Het opent de deur naar jouw grootste dromen.’

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Flaptekst

‘Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij elke situatie door een bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken?

Willemijn Welten deelt in haar nieuwste en meest persoonlijk boek haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ze is gelukkig en heeft het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voelt ze dat altijd zo? Nee hoor, maar de lessen uit Een Cursus in Wonderen leren haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die Willemijn zelf hebben geholpen, heeft ze voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat jij ook elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde en een leven kunt manifesteren dat beter is dan je nu kunt bedenken.’

Mijn mening

Toen ik hoorde dat Willemijn Welten een nieuw boek uit zou brengen over manifesteren, heb ik het boek meteen gereserveerd. Ik vond Manifesteren kun je leren erg goed en was heel benieuwd wat ze nog meer te vertellen had.

Het omslag van dit boek straalt rust en liefde uit en ik denk dat Willemijn Welten dit precies zo bedoeld heeft. Er is ook genoeg aandacht besteed aan de binnenkant van het boek. Er zijn tekeningen, gekleurde pagina’s en teksten en het boek staat vol met mooie quotes. Persoonlijk word ik daar heel blij van. 

Zoals ik in mijn inleiding al schreef, ben ik behoorlijk lang met dit boek bezig geweest. Ik had me ook voorgenomen om veel tijd voor dit boek te nemen, zodat ik alles goed in me op kon nemen. Dat is gelukt, maar ook omdat het boek mij niet altijd kon boeien. Ik legde het elke keer iets te makkelijk opzij.

Het verhaal van Willemijn en alles wat ze vertelt vind ik boeiend. Ik vind het onderwerp manifesteren heel interessant en Willemijn legt alles op een goede, duidelijke manier uit. Ze heeft een fijne schrijfstijl en maakt moeilijke onderwerpen makkelijk. Je hoort haar bijna praten als je het boek leest. Heel fijn.

Maar… in dit boek staan zoveel meditaties en gebedjes… ik werd er op een gegeven moment een beetje simpel van. Ik kan me voorstellen dat heel veel mensen hierbij gebaat zijn, ik waarschijnlijk ook, maar het werd soms echt te zweverig. Al die gebedjes haalden mij vaak uit het verhaal en dan was de keus om het boek opzij te leggen wel eens erg makkelijk. 

Natuurlijk heb ik het boek wel uitgelezen en heb ik er een paar mooie lessen uit kunnen halen. Vooral het hoofdstuk over vergeving vond ik erg interessant en heb ik in mijn hoofd zitten. Hier ga ik de komende tijd mee aan de slag. 

Manifesteren kun je leren vond ik echt een fantastisch boek en raad ik iedereen nog steeds aan. De handvatten en de verhalen van het boek Wonderen manifesteren van Willemijn Welten zijn ook heel interessant, al moet je het wel fijn vinden als je regelmatig een gebedje of een meditatie tegenkomt in het boek. Ben jij al bekend met manifesteren?

Liefs!

Titel: Wonderen manifesteren | Auteur: Willemijn Welten | Uitgeverij: Spectrum 
288 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.