De week in foto’s #128

Hee, wat leuk dat je er (weer) bent 😊. In De week in foto’s laat ik je zien hoe mijn week is geweest door middel van foto’s. Afgelopen week heb ik gewerkt, genoten van de diertjes en een nieuwe iPhone gekocht. Kijk je mee naar De week in foto’s #128?

5.23.1 - De week in foto's #128
Je gelooft het bijna niet, maar ondertussen sport ik alweer drie weken lang drie keer per week. Ik ben niet echt een sporter, dus dit is best een prestatie. Met de community en lessen van Dear Good Morning is het goed vol te houden. Ik begon de zondag met een lesje aerobics.
5.23.2 - De week in foto's #128
De rest van de zondag heb ik niet zo heel veel gedaan, omdat ik erg moe was. Dan maar kroelen met Luna...
5.23.3 - De week in foto's #128
... en met Jingo. Jingo komt nooit op schoot zitten of liggen, dus dit was even een momentje.
5.23.4 - De week in foto's #128
Ook op maandagochtend moest er gesport worden. Mijn hoofd was zo rood als een tomaat, dus ik heb goed mijn best gedaan.
5.23.5 - De week in foto's #128
Daarna was het tijd voor een appelflap en een chai latte. Misschien niet de beste keuze na het sporten, maar het was wel lekker. Ik kan de heerlijke appelflappen van mijn schoonzus ook niet weigeren natuurlijk.
5.23.6 5.23.5 - De week in foto's #128
Het eerste ei van 2023 is gelegd. Het gaat nog niet heel hard, maar het is een goed begin.
5.23.7 5.23.6 5.23.5 - De week in foto's #128
Dinsdag was ik op mijn werk en dat was fijn. Heel langzaam gaat het de goede kant op, maar wat een hobbelige weg is het toch.
Op woensdagavond deed ik, samen met vier andere (oud-)collega's, mee aan de scholenquiz in Oosterhout. Het was heel leuk én we zijn door naar de finale. Helaas speel ik die niet mee, maar ik weet zeker dat onze groep ver zal komen.
5.23.9 - De week in foto's #128
Dit is toch te schattig? Ze kijken een beetje boos, maar ik geloof dat ze het best naar hun zin hebben hoor.
5.23.10 - De week in foto's #128
Vrijdagochtend moest ik werken en toen ik thuiskwam was ik bekaf. Ik heb de computer aangezet en heb lekker The Sims gespeeld. Heerlijk ontspannend.
5.23.11 - De week in foto's #128
Zaterdagochtend begon mijn dag met yoga. Ik ben zo stijf als een houten plank, maar ik wil daar verandering in brengen. Ik heb nu vier of vijf lesjes yoga gedaan en ik moet zeggen dat ik het begin te waarderen. Nu nog soepeler worden...
Appeltaart met slagroom bij Brownies & Downies. Yum!
Select Flight 1 2023Select Flight 1 2023
5.23.13 - De week in foto's #128
Hij is nog niet in gebruik, maar ik heb een iPhone 14 Pro aangeschaft. Morgen maar eens op mijn gemakje installeren en bekijken. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de foto's.

Dit was De week in foto’s #128. De rest van de zaterdag hebben Mike en ik ons gemak gehouden, want Mike was niet fit.

Komende week staan er wel wat activiteiten op de planning, want ik moet werken, mijn vader is jarig en het is Open Dag op school. Tussendoor maar veel rust pakken, zodat ik volgende week zondag ook nog iets waard ben 🙈.

Heb jij een leuke week achter de rug?

Liefs!

6 reacties

  1. Ik vind het zo leuk om te lezen hoe jij de week door gegaan bent. Al dat blauw op je werk, de blauwe foto. Grappig. Door je eerste foto heb je maar de site gelokt. Wat ziet het er mooi uit en wat bieden ze goeie dingen aan. Voorlopig houd ik het bij wandelen.

    Zo te zien let je heel goed op inspanning en ontspanning. Petje af.

  2. Leuke week had je weer! Leuk ook dat je ook The Sims speelt 🙂 Zo af en toe is het voor mij ook echt een enorme guilty pleasure. Dan kan ik er uren mee zoet zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.